social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβαλιέρης: Μας ενδιαφέρει να αξιοποιήσουμε και τα παιδιά της Ακαδημίας μας

Καβαλιέρης: Μας ενδιαφέρει να αξιοποιήσουμε και τα παιδιά της Ακαδημίας μας

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της ΑΕ Ερμιονίδας παραχώρησε ο Μιχάλης Καβαλιέρης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας (ermionidafc.gr).

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της προπονητικής του καριέρας, αλλά και στους στόχους της συνεργασίας που ξεκινάει. Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, αρχικά η πρόταση που μου έγινε από την ΑΕ Ερμιονίδας, και στη συνέχεια η πρόκληση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία είναι η μακροβιότερη στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, με συνεχόμενες παρουσίες στη Γ' Εθνική. Από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό, θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να έχει ο σύλλογός μας μια επιτυχημένη σεζόν. Μας ενδιαφέρει να αξιοποιήσουμε και τα παιδιά που επανδρώνουν τις ακαδημίες της ομάδας, θα δώσουμε μεγάλο βάρος και στα τμήματα υποδομής, στην οργάνωση και στον τρόπο λειτουργίας τους, κάτι που η ΑΕ Ερμιονίδας πράττει, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια.

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορία θα είναι φέτος ακόμα πιο δύσκολο σε σχέση με την περσινή σεζόν, θα εξαρτηθεί και από όμιλο στον οποίο θα αγωνιστούμε. Σε όποιο γκρουπ και να βρεθούμε, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, προπονητές, παίκτες, διοίκηση, φίλαθλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα, γνωρίζω ότι οι φίλαθλοί μας βοηθάνε πολύ τον σύλλογο. Θέλουμε ο κόσμος να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε, θα είναι καλό πάνω από όλα για την περιοχή της Ερμιονίδας και τα παιδιά της περιοχής».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35