social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική 2023-2024: Η συνεδρίαση είχε... εκκρεμότητες

Γ' Εθνική 2023-2024: Η συνεδρίαση είχε... εκκρεμότητες

Η σημερινή (31/7) συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργανώσεων ήταν άλλο ένα βήμα προς την υλοποίηση του σχεδιασμού για το νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ουσιαστικά όμως δεν έβγαλε τη... μεγάλη είδηση.

Οι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας έχουν ήδη προχωρήσει σε ένα προσχέδιο ομίλων, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να λογίζεται ως τελικό, από τη στιγμή που η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στη Super League 2 έχει μετατεθεί για τις 2 Αυγούστου. Κατά συνέπεια, την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να έχουν οι άνθρωποι της Επιτροπής την ακριβή εικόνα των ομάδων που πρέπει να υπολογίζουν στον καταρτισμό των τεσσάρων ομίλων, αφού ως εκκρεμότητες λογίζονται τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ομάδων (Απόλλων Σμύρνης, ΟΦ Ιεράπετρας, Ηλιούπολη) που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει- επαγγελματική Κατηγορία της χώρας.

Από εκεί και πέρα, στόχος της Επιτροπής παραμένει το φετινό Πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν είναι εξίσου βέβαιο αν θα γίνει εφικτό να πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν τα προγράμματα των τεσσάρων ομίλων. Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια φαντάζουν ασφυκτικά για την τήρησή της.

 


Σχετικά άρθρα

Μοσχάτο: Προπόνηση στη Σαντορίνη με οικοδεσπότη τον Πειραιώτη Σκαφτούρο

Χαντές: Θα μπούμε στο γήπεδο με διάθεση να βρούμε ρυθμό και να πετύχουμε το στόχο

Γεωργιάδης: Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι σε κάθε αντίπαλο (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35