social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πρώτη» με αισιοδοξία στον Πανιώνιο

«Πρώτη» με αισιοδοξία στον Πανιώνιο

Οι... μηχανές πήραν μπρος στον Πανιώνιο και δουλεύουν για τη δημιουργία της ομάδας που θα καταφέρει -σε πρώτη φάση- να «ξεκολλήσει» από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των κυανέρυθρων στο στάδιο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στη Ν. Σμύρνη, παρουσία περίπου 300 φίλων του, που αψήφησαν την υψηλή θερμοκρασία και πήραν τις θέσεις τους στην κεντρική εξέδρα. Το τελετουργικό ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ένα πρόγραμμα ασκήσεων, ενώ έκλεισαν την πρώτη τους συγκέντρωση με... μπάλα και μίνι διπλό υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή, Κώστα Γεωργιάδη. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σε αρκετές περιπτώσεις οι φίλαθλοι του Πανιωνίου ενθάρρυναν με επευφημίες και χειροκροτήματα τους ποδοσφαιριστές. Τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα ήταν διάχυτη μία συγκρατημένη αισιοδοξία για τη νέα χρονιά.

Οι 25 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση ήταν οι 11... παλιοί (Κλόντιαν Γκίνο, Κώστας Διονέλλης, Ρακίπ Μπρέγκου, Παναγιώτης Ξυγκόρος, Θεόδωρος Ζούλιας, Γιώργος Στούπης, Γιώργος Καλύβας, Τάσος Παχατούρας, Χρήστος Τσιμπόκας, Μανώλης Κουφουδάκης, Γιάννης Παπαδόπουλος), οι 8 νέοι (Γιώργος Γεμιστός, Ηλίας Ιγνατίδης, Βασίλης Χριστόπουλος, Δημήτρης Σκαφίδας, Θανάσης Στρατής, Γιώργος Παυλάκης, Γκερντίν Χοτζάλλι, Γιάννης Φερεκίδης) και οι 6 που πήραν προαγωγή από την Ακαδημία του Συλλόγου (Εμπρά Τζαμέ, Κώστας Τσιμιδόπουλος, Πέτρος Γιασιάς, Γιάννης Πολυχρόνης, Λεντιάν Γιαουπάι, Αλέξανδρος Λαύκας), οι οποίοι θα ακολουθήσουν ολόκληρη την προετοιμασία.

(photo: Δημήτρης Βλάχος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35