social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγιασμός στον Αστέρα Βάρης [pics]

Αγιασμός στον Αστέρα Βάρης [pics]

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Αστέρας Βάρης

Χθές (Πέμπτη 03/08/2023) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024
Τον αγιασμό ετέλεσε ο πατήρ Αντώνιος και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος Γρηγόρης , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αργυρουδάκης Ελευθέριος , η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Μανιάτη Έλενα και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Πάπιος Δημήτρης.
Από τον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ παρέστησαν με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αντάρτη Ανδρέα , ο γενικός γραμματέας κ. Γκορίτσας Νίκος , ο τεχνικός διευθυντής κ. Παπαμιχαήλ Βασίλης , τα μέλη του ΔΣ κ. Κατσαρλίνος Νίκος , Καμπέρης Γιώργος , Μακρής Γιώργος , Τζάτζος Κώστας , ο γενικός αρχηγός κ. Κυριαζόπουλος Στέφανος , το προπονητικό team , οι αθλητές της Α΄ ομάδας και ο πρώην γενικός αρχηγός κ. Λίτσας Δημήτρης.
Με το πέρας του αγιασμού ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος απύθηνε σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους όπου ευχήθηκε μια αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς , με επιτυχίες και επίτευξη στόχων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής τονίζοντας την στήριξη της δημοτικής αρχής στην προσπάθεια της ομάδας σύμφωνα με την αρχή του ευ αγωνίζεσθαι χωρίς Βία και Ρατσισμό στα γήπεδα.
Στην συνέχεια ο προέδρος κ. Αντάρτης Ανδρέας απύθηνε χαιρετισμό και ακολούθησε η προγραμματισμένη προπόνηση.
Τα στιγμιότυπα αποθανατίστηκαν με τον φακό της κ. Φράγκου Γιώτας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35