social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε με Κουζή η ΑΕ Ερμιονίδας

Ανανέωσε με Κουζή η ΑΕ Ερμιονίδας

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό Δημήτρη Κουζή προχώρησε η ΑΕ Ερμιονίδας.

Ο 19χρονος αμυντικός είχε την περσινή σεζόν τη δική του συμβολή στην επίτευξη της παραμονής στην Κατηγορία, με τις 18 συμμετοχές που μέτρησε στο Πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της συνοδεύεται από πλήρες βιογραφικό και έχει ως εξής:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμα μία χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουζή, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας. Ο Δημήτρης Κουζής πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί από το προπονητικό τιμ, παίζοντας κυρίως στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Ο νεαρός αμυντικός γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2003 στον Πύργο Ηλείας. Έχει αγωνιστεί, μάλιστα, στο παρελθόν σε επίπεδο Super League 2, με την ομάδα της Καλλιθέας.

Ο 20χρονος παίκτης ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Πανηλειακού το 2008, σε ηλικία πέντε ετών. Έφτασε μέχρι και την Κ-15 του συλλόγου του Πύργου, κερδίζοντας και το ομώνυμο (παιδικό) πρωτάθλημα Ηλείας, κατακτώντας, μάλιστα, τον τίτλο του MVP στη διοργάνωση.

Άμεσα προωθήθηκε, λόγω του ταλέντου του, στην πρώτη ομάδα του Πανηλειακού, και έτσι ξεκίνησε να παίρνει συμμετοχές στη Γ' Εθνική κατηγορία σε ηλικία 15 ετών, αρχικά την περίοδο 2018-19 και στη συνέχεια τις χρονιές 2019 και 2020. Τότε μετακόμισε στον Ξενοφώντα, σύλλογο με τον οποίο δεν πρόλαβε να παίξει πολύ, καθώς διεκόπη το τοπικό πρωτάθλημα Ηλείας, λόγω του κορονοϊού. Ακολούθως και μέσα στην περίοδο 2020-21, με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα Γαστούνης, παίζοντας ξανά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Με την έναρξη της περσινής χρονιάς (2021-22) έκανε το μεγάλο βήμα, καθώς βρέθηκε στη Super League 2, για λογαριασμό της Καλλιθέας. Τον Ιανουάριο του 2022 φόρεσε τη φανέλα της Ιεράπετρας, ως δανεικός από την Καλλιθέα, παίζοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, όταν και φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας.

Δημήτρη Κουζή, σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας...

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35