social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο: Μπουρλάκη από Super League 2 ο Πανιώνιος!

Επίσημο: Μπουρλάκη από Super League 2 ο Πανιώνιος!

Σε αλλεπάληλλα μεταγραφικά χτυπήματα προχωράει ο Πανιώνιος με το ξεκίνημα της εβδομάδας και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση πως φέτος είναι πανέτοιμος για το πρώτο βήμα της επιστροφής του.

Λίγο μετά την απόκτηση του Γιάννη Ποτουρίδη, οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν και τη συμφωνία τους με τον Γιώργο Μπουρλάκη των... περίπου εκατό συμμετοχών στη Super League 2, σχετικά με την οποία είχατε επίσης ενημερωθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός μετρά 99 συμμετοχές και 14 γκολ στη Β' Εθνική με τα χρώματα της Παναχαϊκής και και του Παναιγιάλειου, ενώ την περασμένη σεζόν είχε με τους Αχαιούς 24 συμμετοχές και 7 γκολ στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Σε επίπεδο Γ' Εθνικής ο Μπουρλάκης έχει 123 συμμετοχές και 26 γκολ με Παναιγιάλειο, Παναχαϊκή, Πανηλειακό, Διαγόρα Ρόδου και Αιγάλεω. Πλέον, συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος βλέπει άλλο έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή να προστίθεται στις επιλογές του για την επίθεση. Η ενημέρωση του Πανιωνίου αναφέρει:

«Η Διοικούσα επιτροπή του Πανιώνιου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Παναχαϊκής για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Παναιγιάλειο, Πανηλειακό, Διαγόρα Ρόδου και Αιγάλεω. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν ο αρχηγός της Παναχαϊκής με την οποία σε 27 συμμετοχές πέτυχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Γιάννη καλώς ήρθες στην Πανιώνια οικογένεια!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35