social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε τον νεαρό Ντόκο η Θύελλα Ραφήνας

Πήρε τον νεαρό Ντόκο η Θύελλα Ραφήνας

Η ενίσχυση της Θύελλας Ραφήνας συνεχίστηκε με την απόκτηση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, που θα καλύπτει και θέση «μικρού» στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πρόκειται για τον 19χρονο Ορέστη Ντόκο, ο οποίος «ανδρώθηκε» στις ακαδημίες του Ατρόμητου και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κ19 της Κηφισιάς στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Super League 2. Η ενημέρωση των πράσινων για τον νεαρό μέσο αναφέρει:

«Η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορέστη Ντόκο. Ο 19χρονος (17/10/2003) μέσος που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Διασταύρωσης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, μετά το τελευταίο χρονικά πέρασμά του από την Κ19 της Κηφισιάς με την οποία έπαιξε στο περσινό πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.

Ο Ντόκο έχει αγωνιστεί σε σχεδόν όλα τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών ξεκινώντας από την Κ15 και ανεβαίνοντας μέχρι την Κ19, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας στις ηλικιακές κατηγορίες Κ16 και Κ17.

Το Δ.Σ. και άπαντες εντός της ομάδας του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τη φανέλα του συλλόγου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35