social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη κίνηση με Μακρή ο Παναιγιάλειος!

Μεγάλη κίνηση με Μακρή ο Παναιγιάλειος!

Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της περσινής σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τη «βαριά» φανέλα του Παναιγιάλειου!

Η «μαύρη θύελλα» ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μακρή, εντάσσοντας στο δυναμικό της έναν πρωταθλητή και προσφέροντας στη διάθεση του Νίκου Μανούρα έναν... κίνδυνο θάνατο για κάθε αντίπαλο! Ενδεικτικό των κατορθωμάτων του 24χρονου επιθετικού με τη φανέλα του Αιολικού είναι πως στην καταπληκτική του πορεία προς την άνοδο, ο ίδιος μέτρησε 31 συμμετοχές και 18 γκολ σε επίπεδο Πρωταθλήματος! Η περιεκτική ανακοίνωση της ομάδας του Αιγίου αναφέρει:

«Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή, που θα προσφέρει τα μέγιστα στην «μελανόλευκη» γραμμή κρούσης της ομάδας μας. Πρόκειται για τον επιθετικό Βαγγέλη Μακρή, ο οποίος την νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας. Ο 24χρονος φορ την περυσινή αγωνιστική περίοδο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ -με 18 γκολ σε 31 συμμετοχές- του πρωταθλητή Αιολικού, τον οποίο και βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση της ανόδου στην Super League 2. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιάλειου αν και αποτέλεσε το... μήλον της Έριδος ομάδων της Super League 2 αλλά και άλλων ομάδων της Γ' Εθνικής με πρωταγωνιστικούς στόχους, τελικά θα ντυθεί στα μελανόλευκα. Κι αυτό χάρις τις συντονισμένες ενέργειες των διοικούντων του Αιγιώτικου συλλόγου αλλά και του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Μανούρα -αποτελεί προσωπική του επιλογή για την επιθετική γραμμή- που είχαν ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Ο Βαγγέλης Μακρής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Λεβαδειακό (SL2, 2019-20) ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου (2020-21 α' γύρο), στη Ρόδο (Γ', 2020-21 β' γύρο), στον ΠΑΟ Ρουφ (Γ', 2021-22 α' γύρο), στον Αίαντα Σαλαμίνας (Γ', 2021-22 β' γύρο) και πέρυσι στον Αιολικό (Γ', 2022-23) με τον οποίο και κατέκτησε την άνοδο έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. καλωσορίζει τον Βαγγέλη στη 'μελανόλευκη' οικογένεια και του εύχεται υγεία και νέες μεγάλες επιτυχίες με την Μαύρη Θύελλα!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35