social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρεσε με Αστέρα Ρεθύμνου η Επισκοπή

Άρεσε με Αστέρα Ρεθύμνου η Επισκοπή

Αρκετά ικανοποιητική ήταν η εικόνα που άφησε η Επισκοπή στο πρώτο φιλικό προπόνησης που έδωσε στο γήπεδο Τσεσμέ απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου (κυπελλούχος ΕΠΣΡ).

Παρ’ ότι έχουν περάσει μόλις 6 μέρες προπονήσεων (έστω και διπλές ανά ημέρα), οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη άρεσαν, μικροί και μεγάλοι, μεταγραφές και ανανεώσεις. Φυσικά, χρειάζονται ακόμη πολλά στοιχεία που πρέπει να προσθέσει τακτικά αλλά και σε πρόσωπα για να έχει ένα αποτέλεσμα όπως το θέλει ο Ηρακλειώτης προπονητής.

Με την ομάδα του Ρεθύμνου αγωνίστηκαν και κάποια παιδιά που τελούν υπό δοκιμή όπως είναι ο 17χρονος τερματοφύλακας Νίκος Αποστολάκης και ο επιθετικός Λεονάρντο Νίκολλι. Επίσης πολύ θετικά μηνύματα στέλνουν τα παιδιά της Κ19 από την περσινή χρονιά τα οποία δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν όπως είναι, ο Παπαναγιώτου, ο Τραϊτοράκης, ο Πεκίνι, ο Τζουγανάκης αλλά και οι παλιοί Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης, Μπερικάκης ενώ απουσίαζε ο Μεργέμογλου.

 

Το ματς:

Μόλις στο 1’30” από λάθος γύρισμα του Ντότη, ο Παπαδομανωλάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιαγκιόζη με τον κίπερ της ομάδας μας να απομακρύνει σωτήρια με τα πόδια.

ΓΚΟΛ! 1-0: Στο 7′ από το γρήγορο βολέ του Γιαγκιόζη, ο Δωματάς στριφογύρισε γύρω από τον άξονά του, σήκωσε το κεφάλι και έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στον επερχόμενο Αζίζι ο οποίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 2-0: Στο 15′ ο Δωματάς σε μία προσπάθειά του να σουτάρει όμως η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Χατζηκωνσταντίνου και ο κ. Αγαλιώτης καταλόγισε το πέναλτι. Ο Βαλαβανόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε γράφοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Στο 19′ το δυνατό σουτ του Δωματά μπλόκαρε ο Ροδουσάκης.

ΓΚΟΛ! 2-1: Στο 20′ από την κοφτή παράλληλη μπαλιά του Ρηγάκη, ο Παπαδομανωκάκης με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 21′ ο Παπαδομανωλάκης πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Γιαγκιόζη στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 25′ το διαγώνιο σουτ του Βαλαβανόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

 

Στο 39′ το διαγώνιο σουτ του Μέτα απέκρουσε ο Ροδουσάκης.

ΓΚΟΛ! 3-1: Στο 41′ ο Τζωρτζινάκης σούταρε “σημαδεύοντας” αρχικά το δοκάρι κι έπειτα τα δίχτυα.

Στο 57′ ο Βελονάκης έστρωσε στον επερχόμενο Ρότζεν και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63′ μετά από όμορφη ενέργεια του Μπερικάκη, ο Πεκίνι σούταρε διαγώνια ελάχιστα άουτ.

ΓΚΟΛ! 4-1: Στο 62′ από το παράλληλο κόψιμο του Χάιδου ο Πεκίνι έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 5-1: Στο 64′ από την πανέξυπνη κάθετη του Μπερικάκη ο Νίκολλι με άψογο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΕΠΣΚΟΠΗ (Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάϊδος, Μέτα Παπαπαναγιώτου, Τραϊτοράκης, Τζωρτζινάκης Δωματάς, Βαλαβανόπουλος Ντότης, Αζίζι. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Αποστολάκης (υπό δοκιμή), Νίκολλι (υπό δοκιμή), Πεκίνι, Μπερικάκης, Τζουγανάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. Ασπρομάτης): Ροδουσάκης, Χατζηκωνσταντίνου Μ., Χατζηιωάννου Ν., Μελαδάκης, Εσπιαλιδης, Ρίντι, Σιόρε, Ρηγάκης, Ιμπραχίμι, Παπαδομανωλάκης, Μπαξεβάνης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Βελονάκης, Παπαδάκης, Πολυμίλης, Κοζανίδης, Φράγκος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35