social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Θετικό το πρώτο δείγμα, θα είμαστε ανταγωνιστική ομάδα [vid]

Μαντζούνης: Θετικό το πρώτο δείγμα, θα είμαστε ανταγωνιστική ομάδα [vid]

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει ο Ηλυσιακός καθώς στις 18.00 στο "Γρηγόρης Λαμπράκης" θα φιλοξενήσει την Δόξα Βύρωνος.

 

Παρότι οι περσινοί υπερπρωταθλητές Αθήνας θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που αγωνίζεται σε υποδιέστερη κατηγορία θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν στο γήπεδο στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Πάντως σε ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας ο προπονητής, Ανδρέας Μαντζουνης, θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών που χαρακτηρίζονται πρώτα... βιολιά αφού δεν υπολογίζονται οι Μπαλασάκης, Κράσι, Κασσιανός, Ντούλος, Νικολόπουλος, Γαλημίτης και Λέκκας. 

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του "Ματζο" ο οποίος έσπευσε μέσω δηλώσεων του στο soccerlive.gr να σχολιάσει την πορεία της ομάδας του αυτές τις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας.

Αναλυτικά

"Το πρωτο δείγμα άφησε θετικά μηνύματα και αναφέρομαι στο φιλικό με την Αγία Παρασκευή, όμως δεν μπορούμε να πουμε πολλά παραπάνω. Δείχνουμε οτι θα είμαστε ανταγωνιστική ως ομάδα όμως θέλουμε να βελτιώσουμε μέσα από τα φιλικά τις αδυναμίες μας. Το καλό κλίμα παραμένει που είναι πολύ σπουδαίο και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπούμε σε εβδομάδα προετοιμασίας για την πρεμιέρα" 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35