social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πρώτη» την Κυριακή και στην ΑΕ Ερμιονίδας

«Πρώτη» την Κυριακή και στην ΑΕ Ερμιονίδας

Έστω και αργοπορημένα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ΑΕ Ερμιονίδας, ενόψει ενός Πρωταθλήματος που εκκινεί μόλις σε τρεις εβδομάδες.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο (20/8) στις 18:00 στο γήπεδο της Ερμιόνης, προκειμένου να αρχίσει η δουλειά. Υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Καβαλιέρη θα μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στη σχετική ενημέρωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, σημειώνεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση και για τη διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Μάλιστα, απευθύνεται το παρακάτω κάλεσμα: «Στηρίξτε την ΑΕ Ερμιονίδας και φέτος στη μεγάλη της προσπάθεια, σ’ ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να συνεχίζει την παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό περιμένουν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ από τους φίλους του συλλόγου. Όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, θα δουλέψουμε σκληρά να διατηρήσουμε την ΑΕ Ερμιονίδας εκεί που της αξίζει».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35