social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκα για τα γκολπόστ ο Απόλλων Σμύρνης

Νίκα για τα γκολπόστ ο Απόλλων Σμύρνης

Έναν νεαρό γκολκίπερ που «ανδρώθηκε» στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, ενέταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Σμύρνης, στην αφετηρία της επανεκκίνησής του από το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Με τα... κυανόλευκα γάντια θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Νίκας, ο οποίος ξεκίνησε τη διαδρομή του από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών, πριν μετακομίσει στους κυανέρυθρους στους οποίους έμεινε για τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, τη διετία 2018-2020 ήταν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου. Το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε με προορισμό τον Ασπρόπυργο, όπου πραγματοποίησε 3 συμμετοχές σε επίπεδο Γ' Εθνικής, για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και στο δυναμικό της δεύτερης ομάδας στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Η επίσημη ενημέρωση της «ελαφράς ταξιαρχίας» αναφέρει:

«Ένα... θηρίο κάτω από τα δοκάρια μας

Ο Δημήτρης  Νίκας, ένα πανύψηλο παιδί (196 εκατοστά), με τεράστιες δυνατότητες, θα είναι ο φύλακας Άγγελος της εστίας μας.

Μετά από μια πολύχρονη και σωστή εκπαίδευση στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, στον οποίον υπήρξε και Επαγγελματίας, ο Δημήτρης αποφάσισε να πάρει τις ευκαιρίες του με την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα και να κάνει το άλμα που ονειρεύεται.

Στην Β' ομάδα του Ολυμπιακού όπου αγωνιζόταν πέρυσι, δεν ήταν εύκολο να πάρει τις ευκαιρίες που έψαχνε και η ομάδα μας θα είναι το εφαλτήριο και η απαρχή για μια μεγάλη καριέρα.

Γεννημένος τον Αύγουστο του 1999, στα 24 του, ο Νίκας έχει όλα τα εχέγγυα που η 'Ελαφρά Ταξιαρχία' έψαχνε.

Ο Απόλλωνας, καλωσορίζει τον Δημήτρη στις τάξεις του και μαζί με όλους τους άλλους συμπαίκτες του θα αποτελέσει τον κορμό για ένα νέο ξεκίνημα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35