social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα σημαντική μεταγραφή για την Επισκοπή με Βασίλη Ζαχαράκη

Νέα σημαντική μεταγραφή για την Επισκοπή με Βασίλη Ζαχαράκη

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ζαχαράκη.


Ο Βασίλης Ζαχαράκης είναι ένας έμπειρος αμυντικός χαφ όπου διακρίνεται για το δυναμικό του παιγνίδι αλλά και για την επιρροή του στην υπόλοιπη ομάδα. Έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα τόσο της Football League όσο και από αυτό της Super League2.
Έχει γεννηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου του 1991 στην Κοζάνη και έχει ύψος 1.84μ..
Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στην Κοζάνη όμως πολύ γρήγορα αναδύθηκε στις μεγαλύτερες κατηγορίες όπως, ο Βύζας Μεγάρων (Β’ Εθνική), ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Παναρκαδικός, ο Παναργειακός, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Ασπρόπυργος, η Παλαιόχωρα, το Ναύπλιο, η Προοδευτική και ξανά ο Ασπρόπυργος.
Το 2021-22 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πόντου και το 2022-23, τη μισή χρονιά αγωνίστηκε στον Εθνικός και την άλλη μισή στον ΑΟ Χάλκης.
Ο ΑΟ Επισκοπής καλωσορίζει τον Βασίλη Ζαχαράκη στον σύλλογό μας και του εύχεται ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες.”

 

Β. Ζαχαράκης: “Τίποτα λιγότερο από πρωταγωνιστές”
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας τόνισε μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις:“Νιώθω ευτυχισμένος που έχω έρθει στο Ρέθυμνο για χάρη της Επισκοπής. Είναι μια ομάδα που ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες και που συνεχώς έχει υψηλούς στόχους. Το ίδιο είναι και οι δικοί μου.

Ο στόχος της Επισκοπής δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από πρωταγωνιστικός στη Γ’ Εθνική.

Πιστεύω στην ομάδα που θα φτιάξουμε. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και με πίστη να κυνηγήσουμε αυτό που αγαπάμε. Εύχομαι φυσικά το καλύτερο δυνατό ως αποτέλεσμα στο τέλος μιας μεγάλης σε διάρκεια σεζόν.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35