social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στέλνει μηνύματα ο ΑΟΑΝ, 0-3 τον Γιούχτα στις Αρχάνες

Στέλνει μηνύματα ο ΑΟΑΝ, 0-3 τον Γιούχτα στις Αρχάνες

Σε πολύ καλή κατάσταση ο ΑΟΑΝ επικράτησε με σκορ 0-3 στις Αρχάνες του Γιούχτα σε φιλική αναμέτρηση

Ο Γιούχτας φάνηκε ακόμη  ανέτοιμος, και είναι λογικό καθώς ξεκίνησε πολύ πιο αργά την προετοιμασία του από τις υπόλοιπες ομάδες, και γνώρισε την φιλική ήττα με σκορ 0-3 από τον ΑΟΑΝ, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της έναρξης της σεζόν.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου βρήκε τρία τέρματα στις Αρχάνες με τους Κατσικοκέρη, Πήλιο και Καρλίτος.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και με το… καλημέρα “άνοιξε” το σκορ με τον Κατσικοκέρη!

Πιο συγκεκριμένα στο 4′ μετά από κόρνερ του Σένκα,  ο πρώην επιθετικός του Γιούχτα, Κατσικοκερης με κεφαλιά έκανε το 0-1!

Στο 11′ ο Γιούχτας προσπάθησε να απαντήσει, όμως το πλασέ του Γκίνη από κοντά έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Επτά λεπτά αργότερα το φάουλ του Βρεττού από αριστερά πέρασε δίπλα από το δεξί “Γ” της εστίας και αφού δεν έγινε το 1-1 σε αυτές τις δύο περιπτώσεις ο Πήλιος από θέση τετ-α-τετ μετά από νέα ασίστ του Σένκα έκανε το 0-2 για την ομάδα του Αγίου Νικολάου λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού στις Αρχάνες.

Λίγο αργότερα λίγο έλλειψε ο Γιούχτας να μειώσει σε 1-2, όμως το πλασέ από κοντά του Πολυχρόνη απομακρύνθηκε από τον Μουστάκη, ενώ ήταν εκτός φάσης ο τερματοφύλακας του ΑΟΑΝ, Γκλώτσος.

Στο 38′ το σουτ του Γκίνη έξω από την περιοχή κατέληξε στην αριστερή γωνία, όμως απέκρουσε ο Γκλώτσος και έτσι το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου στις Αρχάνες.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή άνηκε και πάλι στους γηπεδούχους μετά το γύρισμα του Νοικοκυράκη από αριστερά και την προσπάθεια του Τζανή από, που πέρασε έξω στο 53′, όμως και πάλι ο ΑΟΑΝ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με τον Καρλίτος να τελειώνει όμοργα την φάση με σουτ από τα δεξιά της περιοχής.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Στακάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Γκλώτσου.

Στο τελευταίο 20λεπτό ο Γιούχτας είχε τρεις ακόμη καλές στιγμές με τους Μπουτσάκη, Δασκαλάκη και Ροβίθη, όμως δεν βρήκε κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα το 0-3 να μείνει ως το τέλος και τον ΑΟΑΝ να παίρνει την φιλική νίκη στις Αρχάνες.

Συνθέσεις:

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Κορνιλάκης, Φαζός, Κόλα, Κίσσας, Δασκαλάκης, Πολυχρόνης, Βρεττός, Γκίνη, Αλεξόπουλος

ΑΟΑΝ: Γκλώτσος, Τσανάι, Πιθαρούλης, Πλουσής, Φουκαράκης, Καρλίτος, Σένκα, Πήλιος, Μαρτσάκης, Κατσικοκέρης, Μουστάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35