social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Φωστήρας 3-2 τον Αστέρα Βάρης

Ο Φωστήρας 3-2 τον Αστέρα Βάρης

Δυνατό ήταν και το φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» του Ταύρου, όπου αναμετρήθηκαν δύο ομάδες με φιλοδοξίες για το νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που όμως δεν θα βρεθούν αντιμέτωπες.

Ο Φωστήρας υποδέχθηκε τον Αστέρα Βάρης και πήρε τη νίκη με 3-2, σε ένα τεστ στο οποίο είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής πολλοί ποδοσφαιριστές και από τις δύο πλευρές. Στο πρώτο ημίχρονο τα αρχικά σχήματα έδειχναν να έχουν αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις των προπονητών τους στο τακτικό κομμάτι. Κάποιες εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες για γκολ υπήρξαν, όμως στις περιπτώσεις που χρειάστηκε οι γκολκίπερ επενέβησαν αποτελεσματικά. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 51', οι γηπεδούχοι πήραν... κεφάλι στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Τζανουλίνου (1-0) σε στατική φάση, με την ισοφάριση να έρχεται άμεσα και, συγκεκριμένα, στο 55' χάρη σε προβολή του Βασιλειάδη μετά από κεφαλιά του Νικολακόπουλου (1-1). Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά εκμεταλλευόμενοι ατομικά λάθη, με τον Καφτηράνη να πλασάρει εύστοχα στο 72' για το 2-1 και τον Παλάτσιο να γράφει το 3-1 με λόμπα στο 80'. Δύο λεπτά μετά (82') ο Μπάκας αξιοποίησε ασίστ του Καλέλα και με πλασέ σημείωσε το τελικό 3-2.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καλούδης, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Πεχλιβανίδης, Πατσατζόγλου, Τζανουλίνος, Τσατσαρής, Γάγγος, Καλάτζα, Γιαννιτσάνης, Αλέξης

Στα τελευταία 25 λεπτά έπαιξαν και οι Καραγκιολίδης, Γεωργίου, Ξενάκης, Λαμπρίδης, Μανωλάς, Παλάτσιος, Καραμπάγιας, Καφτηράνης, Ζαχόπουλος, Πρίντεζης, Νικολάου, Καρυπίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης (46' Μάνος), Δημητρόπουλος, Μανωλιάς (60' Σακελλαρίου), Νικολακόπουλος (60' Μεϊμάρογλου), Μπάρρα, Μάγγος, Μπελαβράκης (60' Ντούλιας), Χριστίνης (70' Μπάκας), Μαγγανάς (60' Πίκουλης), Καλέλα (75' Γκέργκι), Βασιλειάδης (70' Ζαπατίνας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35