social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική ισοπαλία με τέσσερα γκολ στις Αρχάνες για Γιούχτα και Επισκοπή

Φιλική ισοπαλία με τέσσερα γκολ στις Αρχάνες για Γιούχτα και Επισκοπή

Στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του, ο Γιούχτας παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Επισκοπή, με γκολ των Μπουτσάκη και Νοικοκυράκη κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

ΠΗΓΗ: PRIMESPORT.GR

Η Επισκοπή έβγαλε ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε με 2-0 με σκόρερ τους Ντότη και Βαλαβανόπουλου, ωστόσο το ανακάτεμα της… τράπουλας από τον Μανώλη Παπαματθαιάκη στη συνέχεια ενόψει και της πρεμιέρας των Ρεθυμνιωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έδωσε το δικαίωμα στον Γιούχτα, να επιστρέψει στο ματς και να αποσοβήσει την ήττα.

Το πρώτο διάστημα του αγώνα ανήκε στον Γιούχτα ο οποίος έχασε τριπλή ευκαιρία για να σκοράρει. Αρχικά ο Ροβίθης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαγκιόζη από κοντά, που έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ, στην εξέλιξη του οποίου ο Τζανής δεν μπόρεσε σε δύο χρόνους να νικήσει τον γκολκίπερ της Επισκοπής που εξουδετέρωσε τον κίνδυνο για την εστία του.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Γιούχτας, το πέτυχε η Επισκοπή, η οποία στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που της παρουσιάστηκε σκόραρε, με τον Ντότη να “κρεμάει” τον Κόλλια με έξοχο τρόπο μέσα από την περιοχή στο 7′, κλέβοντας την μπάλα από τον Μπρους. Στο 20′ η Επισκοπή απείλησε εκ νέου, με τον Βαλαβανόπουλο να παίρνει την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα για λίγο, άουτ.

Ο επιθετικός των Ρεθυμνιωτών βρήκε εντέλει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με σουτ το οποίο βρήκε και στον άτυχο Μηνά Τζανή, καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του Κόλλια στο 28′.

Σχεδόν άμεση η αντίδραση των γηπεδούχων, με τον Μπουτσάκη να μειώνει σε 1-2, εκμεταλλευόμενος της αναστάτωση στην άμυνα της Επισκοπή, που προήλθε από σουτ του Βαγγέλη Νοικοκυράκη στο 33′. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ των “πρασίνων” στην προετοιμασία τους.

Στο 41′ ο Χάιδος απείλησε την εστία του Κόλλια, ο οποίος ωστόσο αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε τον κίνδυνο στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58′, ο Νοικοκυράκης ανάγκασε τον Γιαγκιόζη να προβεί σε εξαιρετική απόκρουση, ώστε να κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στο 59′ ο Γιούχτας άγγιξε την ισοφάριση, όμως η εκτέλεση φάουλ του Μπουτσάκη κατέληξε στην συμβολή των δοκών. Στο 72′ ο Βρεττός που είχε περάσει στο παιχνίδι, εκτέλεσε φάουλ όμως ο Κίσσας που μπήκε στην πορεία της μπάλας, έστειλα την μπάλα στη λάθος πλευρά των διχτύων, την εξωτερική.

Το γκολ που έψαχνε πολύ στο παιχνίδι, το βρήκε ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης στο 88′ με πολύ ωραίο σουτ το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Γιαγκιόζης για το τελικό 2-2.

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Κορνηλάκης, Γελαδάρης, Τζανής, Φαζός, Μπρους, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Μπουτσάκης, Αλεξόπουλος, Ροβίθης

Έπαιξαν και οι: Γκίνη, Βρεττός, Κίσσας, Θεοδωράκης, Δασκαλάκης, Στακάκης

Επισκοπή (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος, Πάτας,  Λίμα, Δημητρακούδης, Κίτσος, Κάμερον, Ντότης, Δωματάς, Βαλαβανόπουλος

Έπαιξαν και οι: Αζίζι, Μεϊμάρογλου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35