social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Ραφηνας: Αναβολή στην πρεμιέρα και φιλικό με την Α.Ε. Μυκόνου

Θύελλα Ραφηνας: Αναβολή στην πρεμιέρα και φιλικό με την Α.Ε. Μυκόνου

Το εξής δελτίο τύπου που εξέδωσε η θύελλα Ραφήνας

 

Οι πρωτόγνωρες για την Ελλάδα καταστροφές κυρίως στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών είχαν ως συνέπεια την αναβολή της πρεμιέρας της Θύελλας Ραφήνας και όλων των παιχνιδιών στη Γ΄ Εθνική έπειτα από σχετική απόφαση της ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής (8/9).

 
 

Επομένως, η εκτός έδρας αναμέτρηση των «λιγνιτωρύχων» με τον ΠΑΟ Βάρδας θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μελλοντικά από την Ομοσπονδία. Βέβαια, με την γνωστοποίηση της αναβολής η ομάδα μας έσπευσε να «κλείσει» άμεσα φιλικό παιχνίδι, ώστε να μην μείνει άπραγη μέχρι το επόμενο επίσημο ματς το οποίο είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Κυριακή (17/09), με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, εκτός έδρας.

 
 

Για την ακρίβεια, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη βρήκε κατευθείαν αντίπαλο και έτσι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Α.Ε. Μυκόνου, την προσεχή Κυριακή (10/9) και ώρα 17:00, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», σε ένα καλό «τεστ» μετά τα τελευταία γεγονότα και την αναβολή της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35