social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε με Κάλα η ΑΕ Ερμιονίδας

Ανανέωσε με Κάλα η ΑΕ Ερμιονίδας

Μπορεί να άργησε, αλλά έκλεισε με θετικό τρόπο, το ζήτημα της παραμονής του Ίλσι Κάλα στο δυναμικό της ΑΕ Ερμιονίδας.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και, έτσι, ο 22χρονος μέσος θα φοράει τα κυανοκίτρινα και τη νέα σεζόν, με σκοπό να συμβάλει στην προσπάθεια που θα γίνει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μέσα από τον 3ο όμιλο. Την περασμένη σεζόν ο νεαρός άσος σημείωσε 22 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών με τις φανέλες της Κορωνίδας Κοιλάδας και του Άγιου Ιερόθεου. Η ενημέρωση της ομάδας του αναφέρει:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Ίλσι Κάλα, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την προηγούμενη σεζόν (2022-23) είχε γεμάτη χρονιά με την ομάδα μας, προσφέροντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της. Ο Ίλσι Κάλα γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 2001. Θα αγωνιστεί για 2η σερί χρονιά με τον σύλλογό μας, εμώ έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας στο παρελθόν. Μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα τα 22, αλλά στο βιογραφικό του έχει πολλά παιχνίδια σε επίπεδο Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες της Κορωνίδας Κοιλάδας τη σεζόν 2014-15. Στη συνέχεια βρέθηκε και στον Ατρόμητο Κρανιδίου, σύλλογος που διαθέτει και αγωνιστικά τμήματα υποδομής, ενώ έπαιξε ξανά στους μικρούς της Κορωνίδας.

Την περίοδο 2018-19, έχοντας καταγράψει ανοδική πορεία στα ποδοσφαιρικά του βήματα, ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕ Ερμιονίδας, βοηθώντας σημαντικά τον σύλλογο μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Έτσι έμεινε στην ομάδα μας και τη σεζόν 2019-20. Την επόμενη χρονιά 2020-21 φόρεσε τη φανέλα της Κορωνίδας Κοιλάδας, συνεχίζοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τη σεζόν 2021-22 ξεκίνησε στον Άγιο Ιερόθεο και στον σύλλογο του Περιστερίου έπαιξε για ένα εξάμηνο. Τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού Άσσιας (γ’ κατηγορία), ομάδα στην οποία έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς και στη συνέχεια επέστρεψε στην ΑΕ Ερμιονίδας.

Ίλσι Κάλα, σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο με την ΑΕ Ερμιονίδας, με υγεία και επιτυχίες. Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!»

 

 


Σχετικά άρθρα

Καρυτινός στον Φωστήρα

Άγιαξ Ταύρου: Ανανεώνει ο Γαζής

Εθνικός Πειραιά: Τραπέζωμα της διοίκησης στους παίκτες μετά την πρόκριση

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35