social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνοιξε... λογαριασμό ο Πανιώνιος (4-0 την Αγία Παρασκευή)

Άνοιξε... λογαριασμό ο Πανιώνιος (4-0 την Αγία Παρασκευή)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη απέναντι στην Αγία Παρασκευή και άνοιξε... λογαριασμό για τη νέα σεζόν και το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στον 4ο όμιλο.

Στο στάδιο της Ν. Σμύρνης για την 3η αγωνιστική και μπροστά σε 2.500 φιλάθλους η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επικράτησε με 4-0, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε ένα σύνολο που παρουσιάστηκε μαχητικό αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή τους στιγμή στο 2ο λεπτό, όμως ο Γεμιστός από καλή θέση σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια μετά το γύρισμα του Ιγνατίδη. Με την πάροδο του χρόνου η «Σάντα» άρχισε να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, στο 14ο λεπτό απείλησε την εστία του Σκαφίδα, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ την επικίνδυνη κεφαλιά του Κοντοέ από πλάγια θέση. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αμύνονται με επιτυχία, όμως στο 29' οι κυανέρυθροι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν σε σουτ-γύρισμα του Γεμιστού, ο Ιγνατίδης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία για το 1-0. Η επόμενη καλή στιγμή δημιουργήθηκε δέκα λεπτά μετά (39') και ήταν μία κεφαλιά του Μπουρλάκη που έφυγε άουτ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν κομβικής σημασίας γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όταν ο Γεμιστός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή μετά από επίθεση από την αριστερή πτέρυγα και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος «καθάρισε» το ματς με δύο γρήγορα γκολ. Στο 52' ο Μπουρλάκης βγήκε απέναντι από τον Αραμπατζή και με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα να καταλήξει αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 3-0. Τρία λεπτά μετά (55') ο Γροντής εκτέλεσε έξυπνα συρτό φάουλ, πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος και αιφνιδίασε τον αντίπαλο γκολκίπερ, που δεν πρόλαβε να αποτρέψει την πορεία της μπάλας (4-0). Το ματς, πλέον, είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με τα πολλά νέα πρόσωπα στις δύο συνθέσεις να παίρνουν το δικό τους χρόνο συμμετοχής, προσπαθώντας να δείξουν πράγματα στους προπονητές τους. Σε αυτό το διάστημα η σπουδαιότερη στιγμή καταγράφηκε στο 77', όταν ο Χριστόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Αραμπατζή και σε τριπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον γκολκίπερ και τους αμυνόμενους να αποτρέπουν την παραβίαση της εστίας για πέμπτη φορά.

Διαιτητές: Κλαμπατσέας (Ηρακλείου), Ξουρίδας-Τσελεπίδης (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι (61' Ξυγκόρος), Διονέλλης, Ζούλιας, Μπρέγκου, Στούπης (78' Φερεκίδης), Ιγνατίδης (74' Πότση), Γροντής (61' Γλυνός), Ποτουρίδης, Μπουρλάκης, Γεμιστός (61' Χριστόπουλος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μπότος, Κοντοές (87' Μιχαηλίδης), Πρίφτης, Στυλιανόπουλος, Λαμπρίδης, Κατίδης (69' Μούζος), Καραγιάννης (76' Κουτσουπιάς), Δημητρίου (69' Δακτυλίδης), Κραψίτης (76' Δημήτρουλας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35