social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

To... έσωσε στο τέλος η Θύελλα Ραφήνας, 2-2 με ΑΕΡ Αφάντου

To... έσωσε στο τέλος η Θύελλα Ραφήνας, 2-2 με ΑΕΡ Αφάντου

Στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε η Θύελλα Ραφήνας να ισοφαρίσει την ΑΕΡ Αφάντου και να αποφύγει την εντός έδρας ήττα στο γήπεδο «Π. Σκούφος».

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι στο ισόπαλο 2-2, με τους Ροδίτες να δείχνουν ικανή να πάρουν νικηφόρο αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε γήπεδο και απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Στο 20ο λεπτό, μάλιστα, «άγγιξαν» το γκολ με το δοκάρι στο σουτ του Λαθούρη, πριν πάρει την πρωτοπορία η γηπεδούχος ομάδας στο 34' με κεφαλιά του Μαντζώρου από κόρνερ του Γκούμα (1-0). Οι κόκκινοι ισοφάρισαν στο 39' με κεφαλιά του Κεσίδη (1-1) και παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 55' εξαιτίας αποβολής του Στοΐνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή με πλασέ του Λαθούρη σε τετ α τετ στο 58' (1-2)!

Σε ένα χρονικό σημείο που φαινόταν πως τίποτε δεν θα άλλαζε στο ματς, ο Ντολάνι σκόραρε με σουτ στο 92' (2-2), για να αποδειχθεί η «χρυσή» αλλαγή του Ν. Μεσολόγγη!

Διαιτητές: Πατεράκης, Κουκόπουλος (Αθηνών)-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κούμης, Σαμάρκος (63' Αγγελής), Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (63' Τσούκας), Γούλας (67' Κοντογιάννης), Μαρτίνος (67' Κωτσάκης), Ψυχογιός (85' Ντολάνι), Χίσο, Γκούμας

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τσαβαρής, Φερεντίνος (90' Χατζηκυριαζής), Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Στόινοβιτς, Ζέλεφ, Κεσίδης, Αποστολίδης (43' λ.τρ. Γκέτσι), Λαθούρης, Χατζησάββας, Ενσιά (90' Κιοσέογλου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35