social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βυζας: «Πιάστηκαν αδιάβαστοι διαιτητής και βοηθός»

Βυζας: «Πιάστηκαν αδιάβαστοι διαιτητής και βοηθός»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βύζας Μεγάρων αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Μαρκό μεσω της οποίας οι κιτρινόμαυροι εκφράζουν τα παράπονα τους θεωρώντας ότι τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας για την διαιτησία του κ. Μαμσάκου και του 1ου Βοηθού του κ. Καρακελέ του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά

Διαιτητής και βοηθός, καταδίκασαν την ομάδα μας, ακυρώνοντας ως οφσάιντ κανονικό γκολ που σημείωσε ο Βύζας. 

Το video του αγώνα το οποίο υπάρχει δημόσια στην σελίδα byzasf.cεκθέτει ανεπανόρθωτα το διαιτητικό δίδυμο, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μπάλα μετά την έξοδο του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων χτυπάει σε ποδοσφαιριστή της Μαρκό και καταλήγει στον ποδοσφαιριστή Καρδάμη του Βύζαντα που σκοράρει

Και όμως τόσο ο διαιτητής – που είναι σε απόσταση αναπνοής από την φάση –όσο και ο βοηθόςπιάνονταιΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ακυρώνοντας το καθαρό γκολ ως οφσάιντ!

Επειδή βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, παρεμβαίνουμε σεβόμενοι το ποδόσφαιρο, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο χώρο, θέλοντας να διαμηνύσουμε πως δεν θα ανεχτούμε άλλη φορά τόσο κραυγαλέα διαιτητικά λάθη και αδικίες.

Ελπίζουμε να εισακουστούμε και να μην αδικηθούμε ξανά στο μέλλον από «αδιάβαστους» διαιτητές που παίζουν με τον ιδρώτα και το «ψωμί» των ποδοσφαιριστών μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35