social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτο «τρίποντο» η ΑΕ Μυκόνου, 3-0 τον Παναιγιάλειο

Πρώτο «τρίποντο» η ΑΕ Μυκόνου, 3-0 τον Παναιγιάλειο

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πέτυχε χθες (24/9) η ΑΕ Μυκόνου, επικρατώντας με 3-0 του Παναιγιάλειου για την 3η αγωνιστική στον 3ο όμιλο.

Η νησιωτική ομάδα δυσκολεύτηκε να πάρει το προβάδισμα, κάτι που έκανε στο 39' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζγκούρι σε μία υπερβολική απόφαση του διαιτητή Γκαϊτατζή (1-0), όμως στο δεύτερο μέρος έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της. Αφού πρώτα ο Ζγκούρι αστόχησε σε νέο πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι στο 57ο λεπτό, στο 76' ο Καλογεράς με πλασέ σε αντεπίθεση σημείωσε το 2-0. Στο 89' ο Σπυρόπουλος κοντρόλαρε στην «καρδιά» της άμυνας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ι. Παπαδόπουλο για το 3-0.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Μπακογιάννης (Αθηνών)-Θεοδοσάκης (Λασιθίου)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Πούλος, Μουρίκι, Τράκας, Πινέιρο (85' Ντουσάι), Ζγκούρι (88' Ραγιάς), Παπαδόπουλος (88' Γιαννόπουλος), Θεοδώρου (70' Καλογεράς).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μανούρας Νικόλαος): Χάμος (40' λ.τρ. Ι. Παπαδόπουλος), Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Λουκάς, Κοτσόκολος (70' Βήτος), Μαυρόπουλος, Τρέσα (70' Τρέσα), Μακρής, Γκίκα, Βασίλτσης (53' Πατρώνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35