social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σοβαρός ο Εθνικός, 1-0 την Επισκοπή

Σοβαρός ο Εθνικός, 1-0 την Επισκοπή

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε σήμερα (1/10) ο Εθνικός, εγκαινιάζοντας με τον ιδανικό τρόπο στις υποχρώσεις του Οκτωβρίου.

Στην επιστροφή του στο γήπεδο του Μοσχάτου, που είχε αποτελέσει και στο πρόσφατο παρελθόν έδρα του, ο σύλλογος του Πειραιά κατέβαλε με 1-0 την Επισκοπή μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα και με σοβαρή παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου. To γκολ της νίκης για τους κυανόλευκους σημειώθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Παπαγγελής έκανε το γύρισμα και ο Αντωνίου πλάσαρε από τη γωνία της μικρής περιοχής για το 1-0. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, ενώ οι Ρεθυμνιώτες προσπάθησαν να αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης. Η καλύτερη ευκαιρία τους χάθηκε στο 64', όταν ο Δωματάς πλάσαρε από ευνοϊκή θέση μετά το γύρισμα του Λίμα, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Λίγο νωρίτερα, στο 57ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Ντινιωτάκη, ενώ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα φρόντισαν να μην απειληθούν, διαφυλάσσοντας το υπέρ τους 1-0.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Μαρκαντωνάτος-Τζανης (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Θεοδώρου, Μαλάι (77' Χρούστινετς), Πολύζος (77' Πλουμάτος), Ντινιωτάκης, Γεωργούσης (55' Σεκούμπα), Μακρυγιάννης (77' Κυριαζής), Αντωνίου (70' Τσιάβος)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάϊδος (46' Τζωρτζινάκης), Κεφαλάς, Μίχος (55' Σουρνάκης), Πάτας, Λίμα, Δημητρακούδης, Κίτος (71' Τσιλεδάκης), Ντότης, Δωματάς, Βαλαβανόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35