social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αστέρας Βάρης το ντέρμπι, 3-1 τη Θύελλα Ραφήνας

Ο Αστέρας Βάρης το ντέρμπι, 3-1 τη Θύελλα Ραφήνας

Μπορεί να μην βρέθηκε σε καλή μέρα, εντούτοις ο Αστέρας Βάρης πέτυχε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας και να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Στο ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής για την 4η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Καβάση έπιασε υψηλά ποσοστά ευστοχίας και επικράτησε με 3-1 απέναντι σε έναν αντίπαλο που άργησε να αντιδράσει, αλλά θα μπορούσε να έχει αποσπάσει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, στο 29ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Μαγγανά από τον Καραστέργιο και ο Ντούλιας ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Λίγο νωρίτερα, στο 25', ο Φύτρος είχε σκοράρει για τους φιλοξενούμενους, όμως το γκολ δεν είχε μετρήσει κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ του Κωτσάκη, με τους ανθρώπους της Θύελλας να εκφράζουν τις ενστάσεις τους για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Στο 57' οι κυανόλευκοι ευτύχησαν να βρουν και δεύτερο γκολ, χάρη σε καλοτραβηγμένο σουτ του Μπελαβράκη μετά από ασίστ του Βασιλειάδη (2-0). Κάπου εκεί η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της και να ψάχνει την επιστροφή της στο παιχνίδι. Μάλιστα, στο 65' είχε δοκάρι σε σουτ του Γούλα, ενώ στο 75' ήρθε η μείωση του σκορ με πλασέ του Ψυχογιού μετά από ασίστ του Γούλα (2-1). Οι πράσινοι ενέτειναν την πίεσή τους για την ισοφάριση, όμως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκαν τη χαριστική βολή, όταν σε αντεπίθεση του Αστέρα, ο Χριστίνης πέρασε την μπάλα στον Μπάκα και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Νούσιας (Άρτας)-Κυριαζής (Έβρου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου (46' Μανωλιάς), Νικολακόπουλος, Μπάρρα, Μάγγος, Μπελαβράκης (85' Μεϊμάρογλου), Χριστίνης, Μαγγανάς (72' Μπερνιδάκης), Ντούλιας (60' Μπάκας), Καλέλα (46' Βασιλειάδης)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Φύτρος, Φλώρος, Ανδρίκος, Μαντζώρος (85' Ντολλάνι), Μαρτίνος, Γκούμας, Τσούκας (46' Σουλτανίδης), Κοντογιάννης (60' Χίσο), Κωτσάκης (65' Ψυχογιός), Γούλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35