social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην εκπνοή ο Παναιγιάλειος, 2-1 τον ΑΟ Πυλίου

Στην εκπνοή ο Παναιγιάλειος, 2-1 τον ΑΟ Πυλίου

Λίγο πριν ακουστεί το τριπλό σφύριγμα που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Παναιγιάλειος βρήκε «χρυσό» γκολ και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Ν. Μανούρα λύγισε με 2-1 τον ΑΟ Πυλίου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου, με τους νησιώτες πάντως να έχουν πολύ καλή παρουσία, αλλά και ευκαιρίες για να πάρουν εκείνοι το «τρίποντο». Ήταν, μάλιστα, η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ, όταν στο 39ο λεπτό ο Λάλκοβιτς εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ έγραψε το 0-1. Η «μαύρη θύελλα» αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, ισοφαρίζοντας στο 56' με κεφαλιά του Φωκαΐδη μετά από σέντρα του Κοντοχρήστου (1-1), για να φτάσουμε στο 91' όπου ο Μακρής αξιοποίησε ασίστ του Γκίκα και ολοκλήρωσε μία σημαντική ανατροπή για την ιστορική ομάδα (2-1).

Διαιτητές: Ζέστας (Πειραιώς), Σηπάκης (Πέλλας)-Σηφάκης (Πειραιώς)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας) : Παπαδόπουλος, Γκίκα, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Σκούτας, Μωραίτης, Λουκάς (12' λ.τρ. Κοτσόκολος), Μαυρόπουλος, Μακρής, Κραγιόπουλος, Φωκαϊδης (62' Τρέσα (84' Βασίλτσης))

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καλαντζής, Τσιτσεκίδης, Χατζηβασίλης, Σχουλλής (88' Λάντζιος), Δρόσος (75' Αλ Ομπισάτ), Λάλκοβιτς, Μπριλάκης, Κότζα (88' Μούλας), Βουκομάνοβιτς (67' Πολύζος), Χιντζίδης, Χατζηνικολάου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35