social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Υπερηφάνεια για το ντεμπούτο Λαύκα

Πανιώνιος: Υπερηφάνεια για το ντεμπούτο Λαύκα

Η άνεση με την οποία έφτασε ο Πανιώνιος στην επικράτηση επί του Περαμαϊκού την Τετάρτη (4/10) έδωσε στον Κώστα Γεωργιάδη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και ποδοσφαιριστές που είτε είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, είτε αποτελούν το νέο «αίμα» της ομάδας.

Στις τάξεις των κυανέρυθρων δεν κρύβουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι ένα παιδί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Συλλόγου έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας, αγωνιζόμενο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Ο λόγος για τον 17χρονο Αλέξανδρο Λαύκα, ο οποίος πέρσι αποτελούσε εκ των αρχηγών της ομάδας Κ17 που συμμετείχε στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Super League και την Τετάρτη αντικατέστησε τον Ρακίπ Μπρέγκου. Η σχετική δημοσίευση της κυανέρυθρης Ακαδημίας αναφέρει:

«Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου έχουμε τους λόγους μας να αισθανόμαστε δίπλα χαρούμενοι μετά τη νίκη της πρώτης ομάδας κόντρα στον Περαμαϊκό.

Εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς που προστέθηκαν στη συγκομιδή, μας γέμισε με υπερηφάνεια η συμμετοχή του Αλέξανδρου Λαύκα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Ο 17χρονος άσος, εκ των αρχηγών της περσινής ομάδας Κ17 στο Πρωτάθλημα της Super League την οποία καθοδηγούσε ο Θάνος Κιούπκιολης με στενό συνεργάτη τον Χρήστο Κώτση, πήρε το βάφτισμα πυρός, αντικαθιστώντας τον Ρακίπ Μπρέγκου που επίσης έχει αναδειχθεί μέσα από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ιθύνοντες της πρώτης ομάδας και, βεβαίως, τον προπονητή μας, Κώστα Γεωργιάδη, για την εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους που δουλεύουν στην Ακαδημία και στα παιδιά που μοχθούν καθημερινά για πάρουν τη δική τους ευκαιρία!»

 


Σχετικά άρθρα

Επιβεβαίωση με Πετρόπουλο στον Εθνικό Πειραιά

Νίκη ο Πανελευσινιακός 3-1 τον Αετό Λουτρών

Όλα τα λεφτά η... Κηφισιά που έκλεισε με το απόλυτο των νικών τα μπαράζ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35