social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Συγκρούσεις στην πρώτη εξάδα

Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Συγκρούσεις στην πρώτη εξάδα

Στη φυσιολογική του ροή μπαίνει από σήμερα (7/10) το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μετά την πραγματοποίηση της εξ αναβολής (1ης) αγωνιστικής μεσοβδόμαδα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής προσφέρει -μεταξύ άλλων- τρεις αναμετρήσεις ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της κατάταξης μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία, ο τρίτος Πανιώνιος υποδέχεται τον τέταρτο Ηλυσιακό στο στάδιο της Ν. Σμύρνης, ενώ ντέρμπι κορυφής μεταξύ εκείνων που ακόμη παραμένουν αήττητοι είναι αυτό του Αλμυρού με τον Εθνικό στο Γάζι Ηρακλείου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση του ΑΟ Χαϊδαρίου με τον Άρη Πετρούπολης, που ακολουθούν και... ισοβαθμούν, ενώ το πρώτο του «τρίποντο» αναζητά ο Απόλλων Σμύρνης, υποδεχόμενος την Αγία Παρασκευή, στις τάξεις της οποίας έχουν προσπαθήσει να συνέλθουν μετά το σοκ από την ένσταση του Φωστήρα. Η ομάδα του Ταύρου ψάχνει τον τρόπο, φιλοξενούμενη από τον ΑΟ Υπάτου, ενώ η Προοδευτική ζητάει την επιστροφή της στις νίκες με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο της Νίκαιας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής:

g.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35