social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τσίμπησε» βαθμό ο Φωστήρας, 1-1 με ΑΟ Υπάτου στη Θήβα

«Τσίμπησε» βαθμό ο Φωστήρας, 1-1 με ΑΟ Υπάτου στη Θήβα

Σε ένα παιχνίδι που ο ΑΟ Υπάτου ήταν σαφώς ανώτερος, ο Φωστήρας ευτύχησε να «τσιμπήσει» το βαθμό της ισοπαλίας και να μην επιστρέψει με άδεια χέρια στη βάση του.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 5η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με τους Βοιωτούς να μην αξιοποιούν τις πολλές ευκαιρίες για γκολ που είχαν και στα δύο ημίχρονα, με συνέπεια να το «πληρώσουν» στο τέλος με μία αναπάντεχη απώλεια βαθμών.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο στάδιο της Θήβας χάρη σε σουτ του Ποτουρίδη (49'), όμως στο 73' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στη μοναδική αξιόλογη επίσκεψή τους στα αντίπαλα καρέ. Σε εκτέλεση κόρνερ Τσουβαλτσίδης και Στεφάνοβιτς πήδηξαν για την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κατσίνης, Γκούβας-Κωστάκης (Ανατ. Αττικής)

AO ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Βαλμάς, Γλυνός, Παναγιώτου, Μκρτσιαν (55' λ.τρ. Αρμένης), Μπακαούκας, Ζαχαρός, Μπούσης, Κωνσταντίνου (75' Αλμπάνης), Τιάγκο Ρότσα (75' Μπάρο), Ποτουρίδης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Παλάτσιος, Ξενάκης, Τσατσαρής, Πατσατζόγλου (62' λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Τζανουλίνος (75' Γάγγος), Στεφάνοβιτς, Παρασκευόπουλος (70' Φιλιμέγκας), Τσουβαλτσίδης, Καλάγια, Γιαννιτσάνης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35