social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζουμερκιώτης: Στόχοι μας η σταδιακή βελτίωση και η αγωνιστική συνέπεια

Τζουμερκιώτης: Στόχοι μας η σταδιακή βελτίωση και η αγωνιστική συνέπεια

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Άκη Τζουμερκιώτη στην τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής. Ο νεαρός προπονητής οδήγησε τους «βυσσινί» σε «καθαρή» επικράτηση (3-1) απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών για την 5η αγωνιστική και προετοιμάζει, πλέον, τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τον Ελλοπιακό στο γήπεδο της Ελλοπίας.

Μιλώντας στο Soccerlive, εστίασε στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την επίτευξη των στόχων με αφορμή τη νίκη του περασμένου Σαββάτου (7/10).

«Ήταν μία σαφώς καθαρή και δίκαιη νίκη αυτή απέναντι στον Ερμή, η οποία συνδυάστηκε με όμορφο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια και δεν έχουμε χρόνο για πολλά λόγια. Αντιθέτως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να υπάρχει σταδιακή βελτίωση και αγωνιστική συνέπεια» σχολίασε ο Α. Τζουμερκιώτης, ενώ αναφερόμενος στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην προπονητική του διαδρομή, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συνεργασία μου με την ομάδα της Προοδευτικής. Ο σύλλογος και ο κόσμος της είναι πάντα δυναμικός. Πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% για να καταφέρει η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. Οφείλουμε να δουλεύουμε για κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35