social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέλει να… τριτώσει το καλό στην έδρα της ο Παναιγιάλειος

Θέλει να… τριτώσει το καλό στην έδρα της ο Παναιγιάλειος

Μετά την πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή ( δύο εντός έδρας νίκες και μία εκτός έδρας ισοπαλία), στην αγωνιστική «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε για όλες τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής και περιελάμβανε τρία παιχνίδια, ο Παναιγιάλειος επιστρέφει στην δράση με εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση.

Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ομάδα το Σάββατο (14/10 – 16:00), στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο, υποδέχεται στο γήπεδο της Αβύθου τον Παμβρουπρασιακό. Μία αναμέτρηση η οποία παραδοσιακά είναι αμφίρροπη, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις ανεξαρτήτου έδρας. Ο Παναιγιάλειος, ωστόσο, προερχόμενος από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και με «όπλα» την πολύ καλή ψυχολογία, όπως επίσης και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, στοχεύει στη διατήρηση του απόλυτου στην έδρα του και στο τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα, σε ισάριθμους αγώνες.

Από την άλλη ο σύλλογος της Ηλείας που αγνοεί ακόμα την ισοπαλία, μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει τρεις νίκες (δύο εντός και μία εκτός έδρας) και δύο φορές έχει γνωρίσει την ήττα (μία εντός και μία εκτός έδρας), έρχεται στο Αίγιο με πρωταρχικό στόχο να πάρει κάτι θετικό από τη «μάχη» με την Μαύρη Θύελλα.  

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί της Παρασκευής, με τον Νίκο Μανούρα να βλέπει με ικανοποίηση το «απουσιολόγιο» της ομάδας να έχει πλέον μόλις δύο συμμετοχές (Λιάτος και Χάμος), αφού οι Σανδραβέλης, Φωκαΐδης, Λουκάς και Αρβανίτης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Βέβαια οι δύο τελευταίοι, που έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω των τραυματισμών τους, δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην 20αδα του παιχνιδιού αφού δεν υπάρχει λόγος να… εκβιάσουν καταστάσεις, λόγω της πλειάδας των επιλογών που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας.

Έτσι οι επιλογές του Νίκου Μανούρα για το παιχνίδι με τον Παμβρουπασιακό αναμένεται να γίνουν γνωστές, λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού, με το σύνολο των ποδοσφαιριστών να δίνουν το παρόν στα αποδυτήρια όπου και θα ανακοινωθεί η 20αδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35