social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο Ελλοπιακός, 3-1 την Προοδευτική!

Με ανατροπή ο Ελλοπιακός, 3-1 την Προοδευτική!

Η επιστροφή στις επιτυχίες για τον Ελλοπιακό σημειώθηκε σε ένα ιστορικό ραντεβού! Η νεοφώτιστη, πλην φιλόδοξη, ομάδα του Σ. Παπαναστασίου υποδέχθηκε στο γήπεδο της Ελλοπίας την Προοδευτική, της οποίας επικράτησε με 3-1 χάρη σε ανατροπή μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλων και από τις δύο πλευρές.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τους Βοιωτούς, που κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στον 4ο όμιλο. Από την άλλη, οι «βυσσινί» ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, είχαν τις ευκαιρίες τους να διευρύνουν το προβάδισμα, όμως στο τέλος ηττήθηκαν, μένοντας παράλληλα με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κολορίζου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 22', όταν ο Βουργουντζής έκανε υπέροχη ενέργεια και γύρισμα για τον Σταθόπουλο, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Γερογιάννη για το 0-1. Στο 28' ο σκόρερ της «Προο» είχε δοκάρι με σουτ και δύο λεπτά μετά (30') ο Γερογιάννης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Κουτσούμπα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυνομένους. Αφού πρώτα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μεγάλο όπου ο Κολορίζος άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 38'. Σε εκτέλεση φάουλ και μονομαχίες στην περιοχή, ο Μεγάλος βρέθηκε στο έδαφος, με τον Κολορίζο να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Ριζάι να ευστοχεί για το 1-1. Ήταν μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στις τάξεις της Προοδευτικής.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να χάσουν από το ματς με τραυματισμούς αρχικά τον Ξενοπανάγο και εν συνεχεία τον Ανδριόπουλο, για να δεχθούν δεύτερο γκολ στο 77' έπειτα από σουτ του Ριζάι. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Προοδευτικής, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο σκόρερ έκανε χειρονομία μπροστά από την εξέδρα των «βυσσινί», γεγονός που μάλιστα προκάλεσε ένταση. Με την εξομάλυνση της κατάστασης ο παίκτης του Ελλοπιακού είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή και όχι την κόκκινη, όπως ζήτησαν οι Κορυδαλλιώτες. Στο 85' οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη, με τον Βιέννα να φεύγει στην αντεπίθεση και με σουτ να γράφει το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Γκούβας-Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Γερογιάννης, Κυπραίος, Χατζηαντωνίου, Καλαμπόκας, Τσέλλος, Λάμπρου (65' Αχείμαστος), Βιέννας (78' Σαντζάκου), Ρεσβάνης, Μεγάλος (87' Γεωργίου), Ριζάι (87' Τζόρνταν), Αλεξανδρής (65' Ικπινόμπα)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Άκης Τζουμερκιώτης): Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Πετράκης, Ανδριόπουλος (73' λ.τρ. Κολοβάδης), Παπαγεωργίου, Γκόγκα, Ξενοπανάγος (50' λ.τρ. Δρόσης), Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος, Κουτσούμπας (86' Γαβράς), Βουργουντζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35