social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ωραία μπάλα ο Ηλυσιακός, 2-0 το Χαϊδάρι

Με ωραία μπάλα ο Ηλυσιακός, 2-0 το Χαϊδάρι

Έκλεισε την... παρένθεση με τις δύο ήττες ο Ηλυσιακός και επέστρεψε δυναμικά στις επιτυχίες! Η ομάδα του Α. Μαντζούνη υποδέχθηκε το Χαϊδάρι στο... ντέρμπι των νεοφώτιστων και επικράτησε δίκαια με 2-0, έχοντας συνολικά μία πολύ καλή παρουσία.

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν χωρίς τους Μαρίνου, Ταχιράι και Παρασκευόπουλο απέναντι στους κυανέρυθρους, που παρουσιάστηκαν σαφώς επηρεασμένοι από τις απουσίες των Αργυρίου, Γκρέμπι, Αννιτσάκη και Ματέα.

Στην πρώτη τους καλή στιγμή, στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απείλησαν με δυνατό σουτ του Ντούλου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ανδριόλας, ενώ στο 25' ο Κασσιανός πλάσαρε φαλτσαριστά και ανάγκασε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε δύσκολη επέμβαση. Στο ίδιο διάστημα ο Αποστολόπουλος σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε. Στο 27' ο Ηλυσιακός βρήκε το γκολ που έψαχνε. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Μουκίδης βρήκε την μπάλα ψηλά με το κεφάλι και στην πλάτη του ο Κάρδαρης σκόραρε με κεφαλιά από κοντά για το 1-0. Ακολούθησε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με πλασέ του Καλού σε τετ α τετ, στο οποίο ο Ανδριόλας απέκρουσε σωτήρια με τα ακροδάχτυλα, ενώ για το Χαϊδάρι ο Μέξης σούταρε διαγώνια και είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και με την πάροδο του χρόνου ρίσκαραν ολοένα και περισσότερο με σκοπό να πλησιάσουν την ισοφάριση, έχοντας και μία καλή στιγμή με τον Τσεμπερλίδη. Την κατάσταση που άρχισε να δημιουργείται, εκμεταλλεύτηκε ο Ηλυσιακός ο οποίος βρήκε χώρους και σε μία αντεπίθεσή του «σφράγισε» τη νίκη. Ήταν το 81ο λεπτό όταν ο Γιαννόπουλος έβγαλε διαγώνια πάσα στον Ντούλο, εκείνος προχώρησε μερικά μέτρα πριν κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο Κράσι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σάμου), Θωμόπουλος-Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Τσέργας, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι (82' Σαρρηασλάνογλου), Μακρίδης (78' Ντούλος), Καλός (68' Βρυώνης)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης (71' Ρόπας), Καλογερόπουλος (87' Νικολόπουλος), Ζίζηλας, Κατσάρας, Τσιούλος, Ερρίκος (87' Αρβανιτάκης), Μουκίδης, Άντουνιτς (87' Δάρρας), Αποστολόπουλος, Καμπεράι (40' Τσεμπερλίδης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35