social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Ελλάς Σύρου το ντέρμπι, 2-1 την ΑΕ Μυκόνου στο 98'!

Η Ελλάς Σύρου το ντέρμπι, 2-1 την ΑΕ Μυκόνου στο 98'!

Το κυκλαδικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής εξελίχθηκε σε διαφήμιση του ποδοσφαίρου!

Σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε έντονες συγκινήσεις στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Μυκόνου, υποχρεώνοντάς την να υποχωρήσει από την κορυφή της κατάταξης. Το «χρυσό» γκολ της νίκης σημείωσε στο 98' ο Μπακατσέλος με κεφαλιά, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς!

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 29' με κεφαλιά του Ζάχη μετά από σέντρα του Μούντριχα (1-0), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 50' με πλασέ του Σπυρόπουλου μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου (1-1). Μάλιστα, οι Μυκονιάτες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουν την ανατροπή στο 56', όμως ο Ζγκούρι νικήθηκε από τον Οικονομόπουλο σε εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια οι Συριανοί πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα και έχασαν ορισμένες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Μούντριχα στη σέντρα του Κόνσι στο 70' που σταμάτησε στο δοκάρι. Εν τέλει, δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 98' και με το γκολ του Μπακατσέλου, που είχε έρθει νωρίτερα από τον πάγκο, ευτύχησαν να πάρουν ένα σπουδαίο «τρίποντο»!

Διαιτητές: Τουλούμης, Ντόβολης (Εύβοιας)-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μάγκας, Παράβαλος (64' Μπακατσέλος), Κόνσι, Μπόσιος, Καρμοίρης (83' Λαντίκας), Μούντριχας (83' Πρεβεζιάνος), Μηνάς, Παυλόπουλος (60' Φάμπρι)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (60' Κατσούλης), Αρκούδας, Πούλος, Πάγια (78' Καλογεράς), Ζγκούρη, Μουρίκι, Γιαννόπουλος (65' Θεοδώρου), Πινειρο (46' Ντουσάι), Παπαδόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35