social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος ΓΣΣ: Ανακοίνωσε τη σύσταση τμήματος Futsal

Πανιώνιος ΓΣΣ: Ανακοίνωσε τη σύσταση τμήματος Futsal

Τη σύσταση τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας ανακοίνωσε ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης, σε μία κίνηση που συνιστά συγχρονισμό με τις ανάγκες και επιθυμίες της σημερινής εποχής, αλλά και με την εξέλιξη του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για το δωδέκατο -κατά σειρά- άθλημα του προσφυγικού Σωματείου, το οποίο θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει επισήμως και με υπερηφάνεια τη σύσταση του δωδέκατου αθλητικού του τμήματος, αυτού του Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal).
Το νεοσύστατο τμήμα θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, με υπεύθυνους τους Κωνσταντίνο Μπίκα και Δημήτρη Θεοδώρου, τεχνικό διευθυντή τον Κωνσταντίνο Ζαλάβρα, έφορο τον Γρηγόρη Καραχάλιο και προπονητή τον Ιωάννη Σκιάνη, κάτοχο διπλώματος National C Futsal.
Το τμήμα θα εκπροσωπηθεί για την αγωνιστική χρονιά 2023-2024 με τις ομάδες Κ12, Κ13 και Κ14, οι οποίες θα απαρτίζονται αποκλειστικά από παιδιά της Ακαδημίας μας. Συγχρόνως, έχουμε λάβει έγκριση για την συμμετοχή μας στα αντίστοιχα ηλικιακά εθνικά Πρωταθλήματα.
Στόχος των υπευθύνων είναι αφενός να δοθεί στους νεαρούς αθλητές η ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το ανερχόμενο και δημοφιλές άθλημα, αφετέρου να δημιουργηθούν προϊόντος του χρόνου οι αντίστοιχες ομάδες για τις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες, έως και το τμήμα ανδρών.
Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στο νέο 'παιδί' του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35