social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» ο ΠΑΟ Βάρδας, 3-0 τον ΑΟ Πυλίου

«Τρίποντο» ο ΠΑΟ Βάρδας, 3-0 τον ΑΟ Πυλίου

Πιο δύσκολη από ό,τι μαρτυράει το τελικό 3-0 ήταν η επικράτηση του ΠΑΟ Βάρδας απέναντι στον ΑΟ Πυλίου για την 7η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι πράσινοι ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο οι νησιώτες είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ. Στο 45' ο Πλαστουργός ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Καλαντζή στο σουτ του Λαθύρη και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Λαθύρης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση σημείωσε το 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 75' ο Μαστραντωνάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ, ενώ οι «βυσσινί» έμειναν και με παίκτη λιγότερο τρία λεπτά αργότερα (78') λόγω αποβολής του Λάλκοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Βαρτσάκης, Σόβολος-Βαλκανάς (Λακωνίας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Βορύλλας, Λιόσης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Λαθύρης (72' Μικελάτος), Μπίσα (87' Στεργιόπουλος), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (81' Τσεκούρας), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης (87' Δουλαβέρης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καλαντζής, Χιντζίδης, Μούλας, Πολύζος, Κότζα, Βουκομάνοβιτς, Λάλκοβιτς, Τσιτσεκίδης (46' Αλομπισάτ), Χατζηνικολάου (84' Στάκκος), Σχουλλής

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35