social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην εκπνοή με Αθανασίου ο Ιάλυσος, 3-2 την ΑΕ Μεσολογγίου!

Στην εκπνοή με Αθανασίου ο Ιάλυσος, 3-2 την ΑΕ Μεσολογγίου!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ουραγό ΑΕ Μεσολογγίου απέφυγε το «στραβοπάτημα» ο Ιάλυσος και πήρε βαθμολογική ανάσα στον 3ο όμιλο.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Π. Σπάρταλη επικράτησε με 3-2 στο Οικονομίδειο στάδιο, με τον Αθανασίου να λυτρώνει τους γηπεδούχους και να τους οδηγεί στο «τρίποντο»! Οι ερυθροκίτρινοι είχαν προηγηθεί άλλες δύο φορές στο ματς, με ισάριθμα γκολ του Τζουανάκη στο 2ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά (1-0) και στο 42' με σουτ (2-0), όμως ισάριθμες επίσης είχε αντιδράσει η μαχητική ομάδα του Μεσολογγίου, ισοφαρίζοντας αρχικά με σέντρα σουτ του Κράνη στο 7' (1-1) και σε δεύτερο χρόνο με πλασέ του Πλαστήρα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (2-2). Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έμεναν στην ισοπαλία, όμως ο πολύπειρος Αθανασίου είχε διαφορετική άποψη!

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Κουκόπουλος-Κατελανάκης (Αθηνών)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πάνος (80' Βασιλείου), Καραγεώργης (27' λ.τρ. Τερζίου), Χότζα, Γιώργου, Βλαχάβας (66' Ιντρίζι), Αθανασίου, Εμπουμπά, Κάμπα, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας (66' Σάββας)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης, Μανέτας, Ζαβιτσάνος, Κακιώνης, Κάκκος, Αυτζής, Πασπαλιάρης (65' Χαλαζιάς), Παναγιωτίδης (90' Ντρούκας), Κράνης (46' Πλαστήρας), Μιχαλόπουλος (84' Μούτσι), Κ. Βαρούχος (65' Ν. Βαρούχος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35