social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε επαφή με την κορυφή ο Αλμυρός, 3-1 τον ΑΟ Υπάτου

Σε επαφή με την κορυφή ο Αλμυρός, 3-1 τον ΑΟ Υπάτου

Άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Αλμυρός και διατηρήθηκε σε επαφή με την κορυφή στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, αλλά και σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Γαζίου επιβλήθηκε με 3-1 του ΑΟ Υπάτου, έχοντας την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Βακράκος σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Αγαπάκη (1-0), όμως στο 17' ήρθε η «απάντηση» από τους Βοιωτούς μετά από σουτ του Κωνσταντίνου από πλάγια θέση (1-1). Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανακτήσουν το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα, κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Πατινιώτη από τον Γλυνό, με τον Γιαλούση να το μετατρέπει σε γκολ στο 38' για το 2-1. Στο 53' ο Κοιλιάρας πέτυχε το 3-1 με πλασέ μετά από ασίστ του Βακράκου, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι να ακουστεί το τριπλό σφύριγμα από τον διαιτητή Καλυβιανάκη.

Διαιτητές: Καλυβιανάκης, Διονύσης-Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)

AΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Ξενοκτιστάκης (22' λ.τρ. Κοντογιάννης), Λεόν, Κουτάντος (84' Ζ. Τζαγκαράκης), Γιαλούσης, Κοιλιάρας (70' Βουϊδάσκης), Ενγκουέμ, Βακράκος (84' Πακιουφάκης), Πατινιώτης, Ρέγες (84' Καστελλιανάκης) 

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Aθανασόπουλος, Ζαχαρός, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Ποτουρίδης, Τσίπρας, Μπακαούκας, Βαλμάς (83' Αρμένης), Σταγάκης, Κωνσταντίνου, Ρότσα (83' Μπάρο).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35