social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επική ανατροπή ο ΠΑΟ Βάρδας, 3-2 τον Πανελευσινιακό!

Επική ανατροπή ο ΠΑΟ Βάρδας, 3-2 τον Πανελευσινιακό!

Το είχε κάνει κόντρα στην ΑΕ Ερμιονίδας για την 5η αγωνιστική, το έκανε και τώρα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό!

Ο ΠΑΟ Βάρδας γύρισε «χαμένο» παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο, μετέτρεψε το εις βάρος του 2-0 σε υπέρ του 3-2 και πήρε πολύτιμο «τρίποντο» σε επεισοδιακό ματς στο γήπεδο της Μανωλάδας! Για 75 λεπτά το παιχνίδι πήγαινε... πρίμα για τους «σταχυοφόρους», οι οποίοι είχαν προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά και έδειχναν να είναι κοντά στους βαθμούς. Στο 28' ο Μπρούνο εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία των Βορύλλα και Παπασπηλιόπουλου σε γύρισμα του τελευταίου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της κενής εστίας για το 0-1. Στο 35' οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Νταγκουνάκη, στην εκτέλεση του οποίου ο Λαθύρης νικήθηκε από τον Μουζάκη. Αξιοσημείωτο είναι πως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας επανάληψη του χτυπήματος, για να ακολουθήσουν έντονες διαμαρτυρίες και σύρραξη! Μετά από ορισμένα λεπτά και εκ νέου διαβούλευση των «αρχόντων» του αγώνα, ο διαιτητής πήρε πάνω του τη φάση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, χωρίς επανάληψη της εκτέλεσης. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανελευσινιακός έφτασε σε δεύτερο γκολ με διαγώνιο σουτ του Νταγκουνάκη (0-2), ενώ για το επόμενο τέταρτο είχε μοναδικές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη, κάτι που δεν έκανε και το «πλήρωσε»! Οι πράσινοι έκαναν φοβερή αντεπίθεση στο τελευταίο τέταρτο, φτάνοντας στην ολική ανατροπή! Στο 77' ο Πλαστουργός μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μικελάτου, στο 87' ο Μικελάτος με νέα κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπίσα ισοφάρισε (2-2) και στο 92' ο Καψής προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μπίσα, στέλνοντας την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 3-2!

Διαιτητές: Πράνταλος (Αχαΐας), Πλέσσας (Ζακύνθου)-Σπυρόπουλος (Αχαΐας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Βορύλλας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης (46' Κόκας), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος (80' λ.τρ. Τσεκούρας), Κούστα (46' Μπίσα), Μικελάτος, Λιόσης, Λαθύρης (68' Τρομπούκης), Μαστραντωνάκης (63' Παπαχριστόπουλος), Πλαστουργός

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μουζάκης, Αλεξίου, Νταγκουνάκης, Συριόπουλος, Καψής, Χατζηλάμπρος, Μπρούνο, Τσιάβος (75' Μάκος), Σάνι, Ερέρα (75' λ.τρ. Φωτόπουλος), Οικονομόπουλος.

(photo: Βαγγέλης Δημητρόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35