social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δριμεία απάντηση από Κόρινθο σε Παναργειακό! - «Εκπλησσόμαστε από το θράσος σας»

Δριμεία απάντηση από Κόρινθο σε Παναργειακό! - «Εκπλησσόμαστε από το θράσος σας»

Ο «χαρτοπόλεμος» ανάμεσα σε Παναργειακό και Κόρινθο, μετά το τέλος της αναμέτρησής τους για τη 10η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, καλά κρατεί!

Πέντε ημέρες μετά τη «μάχη» των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, η διοίκηση της «μπάρτσα» προχώρησε σε δριμεία ανακοίνωση-απάντηση προς τους «λύκους», την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας και στην οποία υπάρχουν σκωπτικές αναφορές, αλλά και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπο του διαιτητή Πουλόπουλου! Το σχετικό κείμενο έχει ως εξής:

«Εκπλησσόμαστε από το θράσος σας, μετά τα όσα συνέβησαν στο Άργος την περασμένη Κυριακή, που θέλετε να εκδώσετε και ανακοίνωση!

Για ποια κυριαρχία της ομάδας σας μιλάτε, όταν παρά το γεγονός ότι παίζατε με 14 παίχτες, εκ των οποίων καλύτεροι ήταν οι τρεις διαιτητές, με επικεφαλής τον χασάπη κατ' επάγγελμα, ειδικευμένο ξεκοκκαλιστή Πουλόπουλο, δεν περάσατε καν τη σέντρα όσο εμείς παίζαμε με 11 παίχτες.

Μοναδική φάση κάνατε όταν ο επόπτης άφησε οφσάιντ πεντακάθαρο και δημιούργησε μια φάση κόρνερ. Ό,τι φάση κάνατε, την κάνατε όταν η ομάδα μας έπαιζε με 9 παίχτες και πάλι αφού το αρχιλαμόγιο Πουλόπουλος δεν έβλεπε τις μπουνιές των παιχτών σας στον αρχηγό μας Λεωνίδα Αργυρόπουλο οι οποίες τον οδήγησαν στην διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να αποβληθεί!

Καταλαβαίνουμε ότι δίνετε μεγάλο αγώνα να αποφύγετε τον υποβιβασμό, απλά φοβόμαστε ότι δεν θα τα καταφέρετε, αφού ο προπονητής που έχετε κος Βαζάκας είναι αδύνατο να σας βοηθήσει, μιας και όπως έχει δείξει στο παρελθόν κατάφερε να οδηγήσει σε υποβιβασμό όχι ένα ,αλλά δύο ιστορικά σωματεία, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πιερικό που τώρα αγωνίζονται σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα! Όσο για την υπέροχη φιλοξενία σας, θα σας την ανταποδώσουμε όταν έρθετε στην Κόρινθο όπου θα υποδεχτούμε την ομάδα σας με τον Πρόεδρο και τον προπονητή της, εφόσον είναι ακόμα εκεί».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35