social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» στην Ελλοπία ο Φωστήρας, 1-1 με Ελλοπιακό

«Σκόνταψε» στην Ελλοπία ο Φωστήρας, 1-1 με Ελλοπιακό

Δύο βαθμούς άφησε στο δημοτικό γήπεδο Ελλοπίας ο Φωστήρας και έχασε την ευκαιρία να «αναρριχηθεί» ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Ταύρου υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από τον Ελλοπιακό, που πάλεψε το παιχνίδι και πρόσθεσε έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του. Μετά από ένα πρώτο εικοσάλεπτο στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό χάρη σε ένα υπέροχο γκολ του Τσιμπόκα με σουτ από πλάγια θέση (0-1). Έκτοτε και μέχρι την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κλασικές ευκαιρίες για να εδραιώσουν το προβάδισμά τους με κύριο εκφραστή τον σκόρερ τους. Οι κοκκινόμαυροι «έμειναν» στο παιχνίδι, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν στο δεύτερο μέρος στην ισοφάριση. Ήταν το 65ο λεπτό όταν ο Κυπραίος έκανε το γύρισμα και ο Σαντζάκου με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Δαφερέρας-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιώς)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Κυπραίος, Χασάι (78' Τζόρνταν), Καλαμπόκας, Τσέλλος, Λάμπρου (60' Σαντζάκου), Ρεσβάνης, Βιέννας (88' Ευθυμίου), Αλεξανδρής (60' Χατζηαντωνίου), Ριζάι, Μεγάλος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Γαϊτάνης, Τσατσαρής, Μπεχλιβανίδης, Λαμπρίδης (75' λ.τρ. Φιλιμέγκας), Καλάια (70' Αλέξης), Πανταζέλος, Τσιμπόκας, Οικονομίκος (60' Λιμήτσιος), Γάγγος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35