social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει η Μαρκό, 3-1 τον Παναιγιάλειο!

Ανεβαίνει η Μαρκό, 3-1 τον Παναιγιάλειο!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Μαρκό με τον Ν. Μπαδήμα στην τεχνική ηγεσία και «ροκανίζει» την απόστασή της από την κορυφή στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Παρότι χρειάστηκε να αγωνιστεί στο «ουδέτερο» γήπεδο της Βουλιαγμένης, η ομάδα του Μαρκόπουλου ήταν αποφασιστική απέναντι στον Παναιγιάλειο και έφτασε σε σπουδαία νίκη με 3-1, καταρρίποντας παράλληλα το αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών που «έτρεχε» μέχρι σήμερα (19/11) ο αντίπαλος. Οι πράσινοι ευτύχησαν να μετατρέψουν σε γκολ τις δύο αξιόλογες στιγμές τους στο παιχνίδι. Στο 7ο λεπτό ο Παυλίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε την προσποίηση και με αριστερό σουτ νίκησε τον Ι. Παπαδόπουλο για το 1-0. Δέκα λεπτά μετά (17') ο Καλλέργης με κοντινό σουτ σημείωσε το 2-0, θέτοντας γερές βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν σε ένα κομβικό χρονικό σημείο. Λίγο πριν την ανάπαυλα (45') η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυνομένου από την κεφαλιά του Φωκαΐδη, ο διαιτητής Τουλούμης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μακρής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μαρκό ανέκτησε το προβάδισμα δύο γκολ που είχε από το 17'. Ήταν το 47' όταν ο Σάμιος σκόραρε με πλασέ για το 3-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Τουλούμης, Ντόβολης (Εύβοιας)-Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσέλας, Καλλέργης, Αλεξίου, Λαμπρόπουλος, Μεγαρίτης, Σάμιος (89' Αθανασίου), Παυλίδης, Ευθυμίου (89' Ποτσέκο), Γιαννιτσάνης (76' Ριτσοτάκης), Πίκουλας (64' Σταματής), Λαζαρίδης (89' Γκαρτζονίκας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Μακρής, Γκίκα, Κοντοχρήστος (67' Σκούτας), Σανδραβέλης (83' Βήτος), Λουκάς (80' Κοτσόκολος), Κραγιόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35