social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» από την άσπρη βούλα το Χαϊδάρι, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

«Τρίποντο» από την άσπρη βούλα το Χαϊδάρι, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ανακτά το χαμένο έδαφος το Χαϊδάρι και «σκαρφαλώνει» πάλι μερικά σκαλοπάτια στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής!

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στις οποίες είχε μόλις μία ισοπαλία σαν συγκομιδή, η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα επανήλθε στις επιτυχίες και το έκανε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 σε ένα «κλειστό» παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν χάρη σε ένα πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο αμφισβήτησαν εντόνως οι άνθρωποι της «ελαφράς ταξιαρχίας». Συγκεκριμένα, ήταν το 48ο λεπτό όταν έπειτα από σύγχυση στην άμυνα και πτώση του γκολκίπερ Νίκα στον αγωνιστικό χώρο, ο πρώτος βοηθός Μαυρομάτης υπέδειξε στον διαιτητή Κωνσταντινίδη πως η μπάλα είχε σταματήσει στο χέρι του Πανουργιά εντός περιοχής, με τον τελευταίο να εισακούει την προτροπή του συνεργάτη του και να δείχνει την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Μέξης ήταν εύστοχος, σημειώνοντας ένα γκολ που έμελλε να κρίνει το ματς (1-0).

Κατά τα άλλα, μόλις στο 1ο λεπτό ο Μπελέρης είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ στην κεφαλιά που επιχείρησε, ενώ στην επόμενη φάση ο γκολκίπερ Ανδριόλας απέκρουσε σωτήρια σε σουτ του Σπαρτιάτη.

Στο δεύτερο μέρος και μετά το γκολ του Χαϊδαρίου, ο Απόλλων δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία γνώρισε την ήττα, που ήταν η τέταρτη σε δώδεκα αγωνιστικές. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι είχαν μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσουν το προβάδισμά τους στο 83', όταν ο Αποστολόπουλος προσπέρασε και τον γκολκίπερ για να πλασάρει προς την εστία, ο Κυρκιλιανίδης απομάκρυνε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και στην επαναφορά ο Αργυρίου πλάσαρε, για να αποκρούσει αυτή τη φορά ο γκολκίπερ Νίκας! 

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης-Καραγιάννης (Δυτ. Αττικής)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μεξής, Καλογερόπουλος, Ζιζήλας, Ερρίκος (90' Δάρρας), Μπελέρης, Ρόπας (80' Χρυσοστόμου), Μουκίδης, Γκρέμπι, Αποστολόπουλος (90' Αρβανιτάκης), Αργυρίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Πριόνας, Τασιούλης (79' Γκουεσάν), Ρέτζος, Πανουργιάς, Πατίλας (43' λ.τρ. Κιρκιλιανίδης), Περδόμο, Τσούμπας, Σπαρτιάτης (70' Ράμμος), Σάλλα, Παπαχρονόπουλος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35