social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο δεύτερο η Θύελλα Ραφήνας, 2-0 την Εράνη Φιλιατρών

Στο δεύτερο η Θύελλα Ραφήνας, 2-0 την Εράνη Φιλιατρών

Τα βρήκε... σκούρα η Θύελλα Ραφήνας απέναντι στη μαχητική Εράνη Φιλιατρών, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της και να προσθέσει επιπλέον τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της.

Στο γήπεδο «Π. Σκούφος» οι «λιγνιτωρύχοι» επικράτησαν με 2-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να παλέψει για τη σωτηρία του. Μετά από ένα «άγονο» πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι στο 35ο λεπτό σε σουτ του Ψυχογιού, τελικά πήραν το προβάδισμα στο 53ο λεπτό, σε μία καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Στραβάκος έκανε φάουλ στον Αγγελή λίγο έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα, με τον Χίσο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σκοράρει για το 1-0. Επρόκειτο για μία περίπτωση στην οποία η Θύελλα απέκτησε προβάδισμα και αριθμητικό πλεονέκτημα, με συνέπεια το έργο της να γίνει ακόμη πιο εύκολο. Κάπως έτσι, στο 70' ο Γούλας αξιοποίησε σέντρα του Χίσο και με πλασέ έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται πως στο 77' οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Μαντζώρου.

Διαιτητές: Ζέστας, Πετρίδης (Πειραιά)-Βάτος (Άρτας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Φλώρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Αγγέλης, Γούλας, Μαρτίνος, Ψυχογιός (74' Μακροδημήτρης), Χίσο, Κοντογιάννης (32' λ.τρ. Κωτσάκης (82' Σαντίκου))

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης, Τσερπές (78' Λακριντί), Μπουρδέκας (56' λ.τρ. Σινάνι), Μπάρκας (56' Δημητρίου), Πέππας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Καραμπέτσος (78' Φλαριώτης), Γκεβόρι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35