social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έδωσε παράσταση η Προοδευτική, 3-0 στην Αγ. Παρασκευή

Έδωσε παράσταση η Προοδευτική, 3-0 στην Αγ. Παρασκευή

Μία... άλλη Προοδευτική παρατάχθηκε σήμερα (3/12) στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αγ. Παρασκευής και έδωσε παράσταση απέναντι στην τοπική ομάδα, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0!

Στο ντεμπούτο του Π. Ανδράλα στην τεχνική ηγεσία, οι «βυσσινί» είχαν εξαιρετική παρουσία στο γήπεδο, ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και έφτασαν σε δίκαιη νίκη, που αφενός μεταφράζεται σε σημαντικό «τρίποντο» αφετέρου μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για μία καλύτερη συνέχεια στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Από την άλλη, η «Σάντα» δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει των σημαντικών απουσιών που είχε στο σημερινό ματς και υπέστη ήττα... πισωγύρισμα στην έδρα της.

Στα πρώτα 25' το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν στο 15ο λεπτό ο Κουτσουπιάς πήδηξε ανενόχλητος για κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας, όμως επί της ουσίας «χάιδεψε» την μπάλα, με συνέπεια εκείνη να μην αλλάξει τροχιά και να φύγει εκτός εστίας. Η ομάδα του Κορυδαλλού πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 27ο λεπτό, όταν ο Λαζαρίδης έφυγε από τα μαρκαρίσματα και από κοντινή απόσταση έπιασε την κεφαλιά για το 0-1. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Προοδευτική κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι. Στο 40', μάλιστα, εδραίωσε το προβάδισμά της, όταν ο Θεοδωρίδης έπιασε ξαφνικό και δυνατό σουτ από θέση εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας τον Αραμπατζή που έβαλε τα χέρια για να αποκρούσει, αλλά είδε την μπάλα να «γκελάρει» πάνω τους και να καταλήγει στη δεξιά του γωνία (0-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας πλέον σκορ ασφαλείας, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι, μην επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να απειλήσουν. Με απόλυτη πειθαρχία στην αμυντική γραμμή αποκρούστηκαν με επιτυχία όλες οι μεγάλες πάσες στο άμεσο παιχνίδι που υιοθέτησε σε αυτό το διάστημα η Αγ. Παρασκευή. Μάλιστα, στο 79' έφτασαν και σε τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με κοντινή κεφαλιά του Παπαγεωργίου (0-3). Το παιχνίδι στο φινάλε του είχε, πλέον, αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Το μόνο ενδιαφέρον που καταγράφηκε, ήταν η αποβολή του Πρίφτι με δεύτερη κίτρινη στο 92' για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του, σε διεκδίκηση στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαιτητές: Δρούζας, Λυκομήτρος-Μακρής (Αργολίδος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Αυλωνίτης (67' Κυριζάκης), Μπάκος, Κοντοές, Πρίφτι, Στυλιανόπουλος, Κουτσουπιάς, Κατίδης, Μούζος (46' Δημήτρουλας), Δακτυλίδης, Λαμπρίδης (46' Κουρακλής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Πετράκης (88' Σκλάβος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκόγκα, Τσακίρης (78' Ξυγκάκης), Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος (63' Γαβράς), Λαζαρίδης (88' Ανδριόπουλος), Μανδαμαδιώτης (88' Καράβολος)

 


Σχετικά άρθρα

ΑΕ Ερμιονίδας: Την... εις αύριον τα σπουδαία

Κοτσώνης και επίσημα στον Αιολικό

Περαστικά και από Ιερόθεο στον Σπύρο Τσούκη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35