social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πάρτυ» στον Κορυδαλλό ο ΑΟ Καραβάς, 5-0 τον Αετό

«Πάρτυ» στον Κορυδαλλό ο ΑΟ Καραβάς, 5-0 τον Αετό

Την ένατη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο πρωτοπόρος ΑΟ Καραβάς, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αετού στον Κορυδαλλό με 5-0 και συνεχίζει απτόητος να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. 

Ο Ρούπι στο 27' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, για να σημειώσουν στην επανάληψη ακόμα τέσσερα τέρματα οι νικητές, δύο με τον Ηλιάδη(57', 70') και ένα με τους Παυλίδη και Ζότο(89'). 

 Στο 23’ ο Πηγουνάκης τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί αναγκαστικά και  να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αναγκαστική αλλαγή και για τον Ρούπι στο ημίχρονο, που επίσης αποχώρησε από το γήπεδο. 

Διαιτήτευσε ο Κακριδής.

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ: Μανιάς, Βερούσι (65’ Τόπι), Ξενιτόπουλος, Καλαμάρας (75’ Βαμβακούσης), Τουρκοχωρίτης, Γεωργιάδης, Κόμητας (75’ Λεριός), Σιδηρόπουλος, Κωστόπουλος, Ταμπουραντζής (75’ Κορπής), Μουτάφης (57’ Μπούλιαρης).

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Ζαμπέτης(71' Παπαγγελής), Σιδηρόπουλος, Πηγουνάκης(23' λ.τρ. Αναγνώστου), Τηλιγάδας, Αγγελόπουλος(75' Μπιλίμπασι), Ρούπι(46'  λ.τρ. Ζότο), Παπανικολάου(71' Μούλας), Δανασής, Ηλιάδης, Παυλίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35