social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεκόλλησε» ο Απόλλων Σμύρνης, 4-2 τον Ερμή Ζωνιανών

«Ξεκόλλησε» ο Απόλλων Σμύρνης, 4-2 τον Ερμή Ζωνιανών

Το δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία διατηρεί ξανά από σήμερα (10/12) ο Απόλλων Σμύρνης στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Για τη 14η αγωνιστική η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε την πρώτη της φετινή νίκη, επικρατώντας με 4-2 του Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» και προσεγγίζοντας ξανά τις θέσεις της σωτηρίας στον 4ο όμιλο.

Οι κυανόλευκοι «καθάρισαν» το παιχνίδι στα τελευταία εννέα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο πέτυχαν τρία γκολ. Στο 36ο λεπτό ο Τασιουλής άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής, ενώ με σουτ εκτός περιοχής σημειώθηκε και το 2-0 στο 42ο λεπτό από τον Καραγκούνη. Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για το 3-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Στο 73' ο Πριόνας σκόραρε με κοντινό πλασέ για το 4-0, με τους Ζωνιανούς να αντιδρούν στο τελευταίο τέταρτο και να «μαζέψουν» την έκταση του σκορ της ήττας τους με δύο προσωπικά γκολ του Λίτσκα. Στο 77' μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Κωστάκης για το 4-1 και στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κεφαλούκου.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παπαδάμ-Πετρίδης (Πειραιώς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρολάντ Γκόμεζ): Ντρόζντ, Πριόνας, Τασιουλής, Λιάκος, Πατίλας, Πιαστόπουλος, Σπαρτιάτης (51' Κιρκιλιανίδης), Καραγκούνης, Παπαχρονόπουλος, Τσούμπας, Ράμμος (78' Νοσάτζε)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Ρουμπάκης (73' Ζερβός), Γεμιστός (62' Αυγουστάκης), Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Αριστεινίδης (14' λ.τρ. Βιτώρος (62' λ.τρ. Κουκούλης)), Πλιάτσικας, Λίτσκας, Σκουτέλης, Κεφαλούκος, Κωστάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35