social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Ρόδου για Ιάλυσο και ΑΕΡ Αφάντου (1-1)

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Ρόδου για Ιάλυσο και ΑΕΡ Αφάντου (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Ρόδου για τη 15η αγωνιστική ανάμεσα σε Ιάλυσο και ΑΕΡ Αφάντου στο Οικονομίδειο στάδιο.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στο πρώτο εικοσάλεπτο και τους φιλοξενούμενους να μένουν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Γκέτσι είχε δοκάρι με σουτ, με την ΑΕΡΑ να παίρνει τελικά το προβάδισμα στο 9ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη και λάθος εκτίμηση του Τσιγάρου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του (0-1). Στο 18' οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, χάρη σε πλασέ του Αθανασίου μετά από κόρνερ του Τζουανάκη (1-1). Στο δεύτερο μέρος, συγκεκριμένα στο 74', ο Λαθούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης του Παπαδόπουλου για επιθετικό φάουλ του Νόνη στον γκολκίπερ Τσιγάρο, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στις τάξεις της ΑΕΡ Αφάντου.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Μαρκαντωνάτος-Πάσκος (Αθηνών)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπαρτάλης): Τσιγάρος, Πατσίλης, Καραγεώργης, Γιώργου, Ιντρίζι, Αθανασίου, Εμπουμπά, Κάμπα (88' λ.τρ. Πιπέρης), Τζουανάκης, Βλαχάβας (83' Σάββας), Χατζηνικόλας (92' Κοντός)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τσαβαρής, Στοΐνοβιτς (75' Σταματούλας), Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Αντωνίου (61' Χατζησάββας), Φερεντίνος, Αποστολίδης (75' Κιοσέογλου), Λαθούρης, Γκέτσι, Νόνης, Ζέλεφ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35