social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητος ο Ηλυσιακός, 2-1 στην Αγ. Παρασκευή

Ασταμάτητος ο Ηλυσιακός, 2-1 στην Αγ. Παρασκευή

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε σήμερα (20/12) ο Ηλυσιακός και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, δείχνοντας στου... δρόμου τα μισά πως πατάει πολύ γερά στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Α. Μαντζούνη πέρασε με επιτυχία και από το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, όπου επικράτησε με 2-1 της τοπικής ομάδας, που από την άλλη πλευρά διανύει άσχημη περίοδο και χάνει την επαφή με τις θέσεις της σωτηρίας.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σημείωσαν δύο γκολ και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα. Πήραν το προβάδισμα στο 17' με πλασέ του Τσέργα μετά από παράλληλη σέντρα του Κασσιανού (0-1), ενώ στο 32' ο τελευταίος, που πραγματοποίησε θαυμάσια εμφάνιση, κέρδισε πέναλτι από τον Κόρτσταμ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για το 0-2. Η «Σάντα» μπήκε στο ματς στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, όταν ο Μούζος κέρδισε πέναλτι από τον Παρασκευόπουλο, με τον διαιτητή να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Ηλυσιακού και τον Καραγιάννη να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα για το 1-2! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως προς τον διαιτητή Κεφίλη για το γεγονός ότι έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια στον ακραίο μεσοαμυντικό.

Στο δεύτερο μέρος η Αγία Παρασκευή δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα, ασκώντας πίεση αλλά χωρίς να δημιουργεί απειλές στην αντίπαλη άμυνα. Αντιθέτως, ο Ηλυσιακός ήταν η ομάδα που είχε ευκαιρίες για γκολ, κυρίως σε μία περίπτωση όπου ο Αραμπατζής απέκρουσε δύσκολα σουτ του Κασσιανού και σε άλλη μία όπου ο Τσέργας πλάσαρε άουτ από καλή θέση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 70' σε φάση με πρωταγωνιστή τον Λαμπρίδη, ο οποίος όμως αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του Κεφίλη για θέατρο...

Διαιτητές: Κεφίλης, Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)-Δρίβηλας (Αχαΐας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μπάκος (70' Κουτσουπιάς), Μιχαηλίδης, Κοντοές, Κόρτσταμ, Μυτάκης, Μούζος, Καραγιάννης, Λαμπρίδης (70' Κυριζάκης), Στυλιανόπουλος

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (89' Καλός), Χαρίτος, Κράσι (75' Μαρίνου), Τσέργας (85' Γιαννόπουλος), Μακρίδης (46' Βρυώνης).

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35