social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στεφανίδης: Οι ποδοσφαιριστές μου δεν δείλιασαν σε κανένα σημείο του αγώνα

Στεφανίδης: Οι ποδοσφαιριστές μου δεν δείλιασαν σε κανένα σημείο του αγώνα

Την ικανοποίησή του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο στάδιο της Ν. Σμύρνης εξέφρασε ο Μάρκος Στεφανίδης με δηλώσεις που παραχώρησε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής.

Παράλληλα, όμως, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς λόγω διαιτησίας και περιρρέουσας ατμόσφαιρας.

«Ήταν ένα ματς όπου σταθήκαμε πάρα πολύ καλά απέναντι στον πρωτοπόρο και ιστορικό Πανιώνιο. Δυστυχώς, η διαιτησία και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν μας άφησαν να πάρουμε κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιγνίδι, δίχως να θέλω φυσικά να μειώσω την αξία του αντιπάλου που δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το τονίζω γιατί απλώς, δεν τιμούν την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου, ιδίως συγκεκριμένοι αξιωματούχοι του -το τονίζω, συγκεκριμένοι- να ασκούν 'μπούλινγκ' στη φισούνα και στους διαδρόμους του γηπέδου προς τον διαιτητή» σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ για το αγωνιστικό σκέλος σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι βγάζουν πολύ ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και δεν δείλιασαν σε κανένα σημείο του αγώνα να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν να παίζουν βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο που έβλεπε ότι ο χρόνος κυλά και 'στράγγιζε' από ιδέες για να 'σπάσει' την άμυνά μας. Ήρθε όμως ένα δικό μας λάθος και πληγωθήκαμε από ένα πέναλτι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35