social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κόρινθος: Σούπερ κίνηση με Γκίκα Ι «Καταπληκτικό το ρόστερ μας παρά το διαιτητικό κυνηγητό που δεχόμαστε»

Κόρινθος: Σούπερ κίνηση με Γκίκα Ι «Καταπληκτικό το ρόστερ μας παρά το διαιτητικό κυνηγητό που δεχόμαστε»

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Κόρινθος

1) Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού και εξτρέμ Ηλία Γκίκα .
Ο Ηλίας Γκίκας έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε σημαντικές ομάδες της Super League 2 και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ευκολία στο σκοράρισμα και στις ασίστ.
Πριν έρθει στην ομάδα μας αγωνίστηκε σε 8 αγώνες με την ομάδα του Παναιγιάλειου και μετά το τέλος του 8ου αγώνα αποφάσισε να ανακοινώσει στην διοίκηση του Παναιγιάλειου ότι επιθυμεί να αποχωρήσει.
Μέχρι εκείνη την στιγμή είχε πετύχει 3 γκολ , γεγονός σπάνιο για εξτρέμ και είχε 6 ασίστ.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος δεν θέλει να δημοσιοποιήσει , παρά το ότι τους γνωρίζει , τους λόγους αποχώρησης του Ηλία Γκίκα από την φίλη ομάδα του ιστορικού Παναιγιάλειου .
2) Τις επόμενες ημέρες ο προπονητής του ΠΑΣ Κόρινθος Αντρέα Μπαρμπολούτσι θα παραδόσει στον πρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος κ. Αλέξη Κούγια , την λίστα των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας.
3) Την ίδια ημέρα θα συζητηθούν ποιοι θα είναι οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι που θα είναι ελάχιστοι λόγω του ότι η ομάδα μας έχει ένα καταπληκτικό ρόστερ και γι'αυτό το λόγο - παρά το άγριο κυνηγητό της διαιτησίας στα παιχνίδια με Παναιγιάλειο , Θύελλα Ραφήνας και Μύκονο - βρίσκεται στην πρώτη θέση με 5 βαθμούς διαφορά από την Ρόδο και 6 από τον Αστέρα Βάρης .
Στηρίζουμε το όνειρο !


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35